AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı'ya Ziyaret

Malatya'nın önde gelen haber kaynaklarından Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

          Malatya'nın siyasi arenası hareketlenmeye devam ediyor. Malatya'nın önde gelen haber kaynaklarından Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı'nın makamına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

            Ziyaret sırasında Gazeteci Remzi Hayta, Yaylacı'nın liderliğindeki Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'nın başarılı performansını övdü. Hayta, "Değerli başkanımız Malatya'da çok sevilen bir isim. Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'na geldiği günden itibaren bir yıl içinde iki önemli seçimi başarıyla tamamladılar. Bu başarılı sonuçlar elde etmeleri, Yaylacı'nın liderliğindeki ekip tarafından gösterilen kararlılık ve çaba ile mümkün oldu. Kendilerini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

          Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Yaylacı, "İki değerli gazeteci abimizin bizleri ziyareti bizleri mutlu etti. 

          Kendilerine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. Ak Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak, halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Ahmet | 15 Mayıs 2024 20:16

    Maşşallah Ramazan Başkan'a kıral ????????

  • Ali ertan | 14 Mayıs 2024 22:15

    Adam gibi adamdır Ramazan Başkan Halkın başkanı.

BUNLARA DA BAKIN