Politika

Politika Haberleri

AK Partili Tüfenkci’den Çevreyolu İle İlgili Son Durum Açıklaması

Tüfenkci: “Malatya Yeni Çevreyolu İle Bir Adım Öne Geçecek”

Fabrikalar Gitti, Sıra Arazilerde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, TÜRKŞEKER’e ait Şeker Fabrikalarının arazilerinin yok pahasına satışını ‘vatana ihanet’ olarak değerlendirdi.

Ağbaba; “Fabrika Sizlerin Sayesinde Tarihi Rekorlara İmza Atıyor. İyi Ki Varsınız”

Ağbaba ve Kiraz’dan Şeker Fabrikasına Ziyaret

MHP İl Başkanı Samanlı" Ne Mutlu Türküm Diyene"

Türk Milliyetçiliği bizim özümüzdür, kimliğimizdir. Biz bu kimliği atalarımız Bilge Kağan’dan, Teoman Han’dan, Atilla’dan, Alp Er Tunga’dan, Fatih’ten, Kanuni’den, Atatürk’ten alıyoruz.

CHP'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Yardımı

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım için siyasi partilerde kolları sıvadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Muhtarlara Ramazan kolilerini teslim ederken, AK parti Battalgazi İlçe Başkanlığı da vatandaşların bakkallara olan borçlarını ödemeye başladı.

Kiraz“ Sağlık Çalışanlarına Yönelik Yapılan Saldırı Çirkin Bir Davranıştır ”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Geçtiğimiz gün Malatya eğitim ve Araştırma hastanesinde meydana gelen sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek sert tepki gösterdi.

Başkan Güneş” Emekçiler, Sağlıklı ve Güvenli Koşullarda Çalışabilmeli”

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesajda Emekçilerin çalışma koşullarına değindi.

Başkan Çınar'dan Beylerderesi’nde Yapımı Devam Eden Millet Bahçesi ve Seyir Terasında İnceleme

“Beylerderesi Dev Yatırımlarla Cazibe Merkezi Olacak”

Başkan Güder'den 1 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin gününü kutladı.

Son Dakika Karar Ve Uygulamalar  Asla Kabul Edilemez

Büyük Birlik Partisi İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, "Son Dakika Karar Ve Uygulamalar  Asla Kabul Edilemez".

DEVA Partisi İl Teşkilatından Saldırıya Kınama

DEVA Partisi Malatya Sağlık Politikaları Başkanlığı Hafta içi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen Sağlık çalışanlarına karşı yapılan saldırı olayını yazılı basın açıklaması yaparak sert bir dille kınadı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya’ya 4x4’lük Yardım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı, her fırsatta olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı ve yardım için kolları sıvadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Kadın Kolları Tüm ilçelerde Örgütlendi.

Darende, Pütürge, Kale, Doğanyol ve Kuluncak ilçelerinde ilk kez CHP İlçe Kadın Kolları yönetimi oluşturuldu.

Mv. Fendoğlu “ (ASİMKK) TBMM Meclisimiz Tarafından Tekrar Kurulması Ve Hayata Geçirilmesi Gerekmektedir.”

“Asılsız Soykırımı İddialarıyla Mücadele Koordinasyon Kurulu” yani “ASİMKK” kurulmuş olup devletimizin maruz kaldığı haksız ve asılsız iddialar için soykırım iddialarına ilişkin çalışmalar yapmış ve başarılı da olmuşladır.

Güneş" Cumhuriyet Tarihinin En Derin İşsizlik ve Yoksulluğuyla Karşı Karşıyayız"

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş gündemdeki konuları değerlendirerek "Ülke olarak, iktidar ortaklarının sebep olduğu politik ve ekonomik krizler yüzünden sancılı, zorlu ve maliyeti her geçen gün artmaya devam eden bir süreçten geçiyoruz." dedi.

Ağbaba: Ticaret Bakanı Nasıl Görevden Alındıysa Bu Belediye Başkanı Da Görevden Alınsın

Kürecik Üssü’nü Kapat Ki Tüm Dünya Rahatsız Olduğumuzu Görsün

Yardımcıoğlu’ndan Kripto Para Açıklaması Yeni Bir Saadet Zinciri

Türkiye’de son zamanlarda ünlü isimlerin çekilişiyle öne çıkan kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçmasıyla ülkenin gündemi kripto paralar oldu.

Mv. Ağbaba’dan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na Gri Pasaport Soruları

“Bir Ülkenin Onuru Ve Saygınlığı Olan Pasaportun İtibarını Korumak Bakanlığınızın En Temel Görevi Değil Midir?” “Kaçakçılığı Ortaya Çıkaran Konsolosluk Görevlileri Neden Merkeze Çekildi? ”

Genel Başkan Destici Soykırım Çamuru Bizde Tutmaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ABD Başkanı Joe Biden'ın sözde “Ermeni soykırımı” ifadesine ilişkin, “Soykırım arayanlar, 17. 18. 19. yy ABD'si ile Karabağ'a, Hocalı'ya baksınlar. Soykırım çamuru bizde tutmaz” dedi.