Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Akar'dan Akçadağ Ziraat Odasına Ziyaret

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Mehmet İnal'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar beraberinde İl Müdür Yardımcısı Mesut Arı, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Demet Köksal ve Akçadağ İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mekselin Yıldız ile birlikte Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Mehmet İnal'ı makamında ziyaret ettiler.

          Akçadağ ilçesinde bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunan Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar daha sonra Akçadağ Ziraat odasını ziyaret ederek Başkan Mehmet İnal ile birlikte 2024 yılı çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

          Malatya’nın en fazla Çiftçisinin kayıtlı olduğu Akçadağ Ziraat Odasının çalışmaları hakkında önemli bilgileri Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar’a ve gelen heyete aktaran Başkan Mehmet İnal bu yıl ki Kayısı rekoltesi ve alternatif ürünler hakkında istişare ederek üreticilerin, çiftçilerin beklentilerini ve sorunlarını aktardı.

         Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar ise Akçadağ İlçesi genelindeki yapılan ve yapılacak çalışmalar ve Bakanlık programları hakkında önemli bilgileri paylaştı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN