Pütürge Beyleri Derneği Gönüllere Dokunuyor

6 Şubat Depremlerindeki üstün çalışmalarıyla gündeme gelen Pütürgebeyleri Derneği Malatya'da Depremzedelere halen yaptığı yardımlarla takdir alıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

     6 Şubat Depremlerindeki üstün çalışmalarıyla gündeme gelen Pütürgebeyleri Derneği Malatya’da Depremzedelere  halen yaptığı yardımlarla takdir alıyor.

      Malatya’nın aktif ve başarılı STK’larından Pütürge Beyleri Derneği vatandaşlar ve hayırsever işadamlarına yardımlarıyla köprü olmaya devam ediyor. Yıkıcı depremleri yaşayan Malatya’da yaptığı organizasyonlarla Malatyalılara başta gıda olmak üzere Barınma konusunda ve her türlü konuda destek olan, vatandaşların yaralarına merhem olan Pütürgebeyleri Derneği Genel Başkanı İş insanı Emin Ayten” Bu can bu bedende olduğu sürece Malatya’ya ve hemşerilerime hizmet edeceğim” dedi.

        Yaklaşık 200 bin kişinin il dışına gittiği dönemde dahi Malatya’yı terk etmeyen Pütürgebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten Hayırseverlerden gelen hediye ve yardımları Başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ediyor.  

EMİN AYTEN” BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU SÜRECE MALATYA’YA VE HEMŞERİLERİME HİZMET EDECEĞİM”
 
        Malatya halkını Depremler boyunca hiç bırakmayan Pütürge Beyleri Derneği Genel Başkanı Emin Ayten katkı sunan başta PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun olmak üzere destek olan tüm hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

          Başkan Emin Ayten” 6 Şubat 2023 ten beri şimdiye kadar Malatya’dan ayrılmadık. Gece gündüz Malatya’mıza hizmet etmek üzere ekibimizle canla başla çalıştık. Yıl 2024 Pütürgebeyleri olarak halen depremzede hemşerilerimize yardımlarımızla çalışmalara devam ediyoruz.

          Deprem süresince yanımızda olan izlerle yol yürüyen ve yardımların ulaştırılmasında büyük katkıları olan Başta Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun, Pütürgeli işadamlarımıza olmak üzere tüm hayırsever hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

         Konteynırda kalan depremzede çocuklarımıza toka vs. gibi hediyeleri ulaştırdık. Derneğimizde ihtiyaç sahibi depremzedelerimize ayakkabı, terlik, spor ayakkabısı,Çorap dağıtımını sürdürüyoruz. Biz Malatyalıyız. İl dışına giden Malatyalıları da geri dönmeleri için çağrı yapıyoruz. Gelin Malatya’ya sahip çıkın.  

       Bu can bu bedende olduğu sürece Malatya’ya ve hemşerilerime hizmet edeceğim. Bizim bu memlekete vefa borcumuz var.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN