Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e Ziyaret!

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Adıyaman Büyük Birlik Partisi Merkez Eski İlçe Başkanı Abdullah Güzel beraberinde Merkez İncebağ Köyü kanaat önderlerinden Basri Uncu ile birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığına atanan Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.


       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ömer Çiçek"15 temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunan BBP Merkez eski İlçe Başkanı Sn. Abdullah Güzel ve Merkez İncebağ köyü kanaat önderlerinden Sn. Basri Uncu beylere çok teşekkür ederiz sağ olsunlar var olsunlar.


       Adıyaman da önemli bir görev üstlendik. Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için dün olduğu gibi bu günde çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Çıktığımız bu yolda değerli dava arkadaşlarımızla istişare ederek hizmetlerimizi sürdüreceğiz. "


       BBP Merkez Eski İlçe Başkanı Abdullah Güzel ise" Sayın Ömer Çiçek başkanımızı tebrik ediyorum. Kendisi Adıyaman ilimizin önemli bir değeridir. Ömer Başkanımızın çalışmalarında başarılı olacağından eminiz. Kendisi zaten hizmet ve dava adamı. Geçmiş yıllarda yaptığı hizmetler ve çalışmalar unutulmaz. Aldığı görevi en iyi şekilde yapacağını biliyor kendisini tebrik ediyoruz. "

 

        Başkan Ömer Çiçek ayrıca bu günlere gelinmesinde emeği olan Türk dünyasının başbuğu Alparlan Türkeş'in 24 yıl dönümünde rahmetle yad ediyoruz.dedi. Başkan açıklamasında "15 temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı Türk dünyasının başbuğu Alparlan Türkeş'in 24 yıl dönümünde rahmetle yad ediyoruz. Bıraktığın yerde gösterdiğin hedefe varmak için hep Milli durdun Milli yaşadın bizlere gösterdiğin bu yolda Milli iradeyi yaşatmak için aynı hedefe yürümeye devam ediyoruz. Sn. Başbuğumuz rahat uyu mekanın cennet olsun."

 

Haber: Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN