AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatından Önemli Ziyaretler

AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı Akçadağ ilçesinde önemli çalışmalara imza atarken çalışmalar kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Nuri, Karadaş, İlçe Teşkilat Başkanı Samet Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Boran Temirci, Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Doğan ilçede heyet olarak bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Akçadağ ilçesinde Şehit Ailelerini, Hasta yakınlarını, Yaşlı Ailelerini ziyaret eden AK Parti Akçadağ ilçe teşkilatı ziyaretler kapsamında ilçedeki AK Parti üyelerini de heyet olarak ziyaret ederek istişare ettiler. 


       Ziyaretler kapsamında gidilen adreslerde büyük ilgiyle karşılanan AK Parti İlçe teşkilat heyeti programlar kapsamında ziyaretlere büyük önem verdikleri, biliniyor. AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş" Kadın Kolları ,Gençlik Kolları Başkanı ve Teşkilat üyelerimiz ile birlikte Akçadağ Merkez mahallelerimizde Şehit ailelerini ,hasta ailelerini ve değerli üyelerimizi ziyaret ettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.


        Biz  büyük bir aileyiz birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Ülkemiz için bu zorlu süreçte aynı yolda yürümek bizlere onur veriyor. AK Kadrolarımızla Halkımızın yanında onlara hizmet için teşkilat olarak çalışmalarımızı istişarelerle yapıyoruz."


        AK Parti Akçadağ Kadın Kolları Başkanı Ayşe Boran Temirci ise" Bugün Sayın İlçe Başkanımız Nuri Karadaş, İlçe teşkilat başkanımız Samet Yılmaz ile birlikte Kadın kolları yönetimimizden Esengül Doğan, Aysu Evin ve Kübra Bozkurt ile birlikte İlçemizde Şehit Ailelerimizi, Hasta yakınlarımızı ve yaşlı Ailelerimizi birlikte ziyaret ederek istişare edip hayır dualarını aldık.


       Kadın Kolları olarak her daim sahada Ailelerimizle birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Bu günde İlçe teşkilatı olarak topluca ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. AK Kadınlar olarak Akçadağ ilçemizin tamamına yakınında ev ziyaretlerimizi belirli günlerde program dahilinde yapıyoruz. istek ve talepleri birinci ağızdan dinleyip istişare ederek hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN