Akçadağ BBP İlçe Teşkilatından Başkan Yardımcı'ya Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun Pandemi döneminde Esnafların yaşadıkları sıkıntıları istişare etmek için Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Battal Yardımcı'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Esnafların sorun ve sıkıntılarının masaya yatırıldığı ziyarette Akçadağ ESKKK Başkanı Battal Yardımcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Burada en çok etkilenen kesim ise Esnaflarımız oldu. 


       Tedbir amaçlı kapanmaların ve kısıtlamaların getirdiği sıkıntılar bizleri derinden etkiledi. Esnaflarımız çok zor günler geçirdi. Bunun etkisi Esnaflarımızda uzun süre sürecektir. Esnaflarımızın aldıkları kredilerin ödenmesi, giderlerinin katlanarak çoğalması bizleri çok sıkıntıya sokuyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı esnaf paketleri bir parça merhem olduysa da yeterli olmadı. 


       Esnaflarımıza yeniden esnafımızı rahatlatacak paketlerin çıkmasını bekliyoruz. Tüm Siyasi Partilerin Esnafların sorunlarında çözümü için birlik olmalarını ve Esnaflarımızın özellikle Kredi ödemelerinde kolaylıklar sağlayan Paketlerin açıklanmasını istiyoruz." 


        Büyük Birlik Partisi ( BBP ) Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun ise" Akçadağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi  başkanımız sayın Battal Yardımcı'yı makamında ziyaret ettik.


           Kıymetli başkanla sohbetimiz Pandemiden etkilenen esnaflarımızın gündemi oldu. Esnafların ticari faaliyet alanlarına göre pandemiden farklı oranda etkilenmiş olmalarına rağmen devlet eliyle yapılan desteklemelerde aynı oranda yardım almalarının iş yerleri uzun süre kapalı kalan iş kollarında olması gereken ve beklenen maddi rahatlığı sağlayamadığı değerlendirmesi ile beraber devletin varlığının ve gücünün önemi vurgulandı. 


         Rabbim en kısa zamanda  ülkemiz ve milletimizi salgın hastalıktan kurtarsın, normal hayatımızı yaşamayı nasip eylesin. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN