Akçadağ Dayanışma Derneğinden 'Hemşerine Bir Destekte Sen Çık' Kampanyası

Yaklaşık 3 aydır göreve gelir gelmez Akçadağ ve bölgesinde gidilmedik yer, çalınmadık kapı, dokunulmayan gönül bırakmayan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Ramazan vesilesiyle de başlattıkları ' hemşerine bir destek'te sen çık' kampanyasıyla ihtiyaç sahibi ailelerle hayırseverler arasında köprü olmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ İlçesini karış, karış gezerek Mahalle temsilcileriyle istişare edip hemşerileriyle buluşan Akçadağder az da olsa hemşerilerine çare olmaya dertlerine ortak olmaya devam ediyor. 


      Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar çalışmalarında dernek olarak herkese adil ve eşit yaklaştıklarını belirterek programlar dahilinde hemşerilerine ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek  Akçadağ Dayanışma Derneği olarak  Ramazan ayında aile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Rabbim Hayırseverlerimizden razı olsun" dedi.


     Başkan Maskar" Nebî Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurmuştur " Yarım hurma ile de olsa ateşten korunun. Bunu da bulamazsanız, gönül alıcı güzel sözler söyleyin."   (Buhârî)


"Genişliği olan, genişliğinden infâk etsin. Rızkı dar olan da, Allah'ın ona verdiğinden infâk etsin. Allah, bir nefse verdiğinden başka yükümlülük koymaz. Allah, bir zorluğun arkasından bir kolaylık verir."


         Biz AKÇADAĞDER olarak bu anlayışla çıktığımız hizmet yolunda gönüller yapmaya hemşerilerimiz arasında köprü olmaya geldik. Ayrıştırmaya değil, birlik olmaya geldik. Akçadağ halkımızıa hizmet için elimizi taşın altına koymaya geldik. Şimdiye kadar eksik kalanları yapmaya geldik. Yönetim kurulumuz ile birlikte gönülleri kazanmaya geldik.


       Her hemşerimiz bizim için değerlidir. Bahri'den, Ören'e, Karapınar'dan, Sakalıuzun'a, Ancar'dan Kölköyüne, Levent den, Kürecik'e, Aydınlardan Dümüklü'ye, Doğanlar'dan Ilıcak'a, Dedeköy den Keklik pınar a,Güzyurdun'dan Hançerli'ye, Bayramuşağı'ndan Aşağı Örükçü ye, Aksaray'dan Kotan gölüne kadar her mahalle ve mezramızda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.


         Sosyal Projelerimizle, Eğitim Projelerimizle Akçadağ ilçemizin gelişmesine katkı sunacak Projelerimizle yani anlayacağınız Akçadağ için her alanda AKÇADAĞDER var olacak.  Tüm mahallelerimizde temsilcilerimiz var. Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız, Komisyonlarımız var. Aktif olarak sahada daima çalışmalarını sürdürüyorlar. 


       Hayırsever hemşerilerimizin Ramazan yardımlarını Ramazan öncesinde ulaştırdık halen de devam ediyoruz. Kışın Giyecek yardımı, Gıda yardımı, Eğitime destek kırtasiye, Tablet yardımı, yakacak yardımı ihtiyaç sahibi hemşerilerimize Derneğimiz vasıtasıyla ulaştırıldı. 


       Akçadağ Dayanışma Derneği Gönüllülük esasına göre çalışan bir dernektir. yönetici arkadaşlarımızın hepsi Akçadağ için elini taşın altına koymuş hizmet için yanıp tutuşan isimlerden. Her görüşten, her düşünceden, Her fikirden hemşerilerimizin bir araya gelerek " Ortak Paydamız Akçadağ" sözüyle hizmette birleştiği bir yerdir AKÇADAĞDER "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN