AKÇADAĞ-DER Yönetiminden MTTB'ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasına taşınan Milli Türk Talebe Birliği ( MTTB ) Malatya Şubesine Akçadağ Dayanışma Derneğinden hayırlı olsun ziyareti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Milli Türk Talebe Birliği Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Akçadağ Dayanışma Derneğinin değerli başkanı Sayın Murat Maskar ve Yönetim Kurulunu misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 


       Milli Türk Talebe Birliğinin amacı Vatanına Milletine bağlı gençler yetiştirmek, Genç kardeşlerimize birlik ve beraberlik ruhu aşılamak, Gençlerimize ve geleceğimize sahip çıkmak, İmanlı ve itikatlı örfünü, adetini bilen imanlı gençler yetiştirmektir. "


      Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ise" Millî Türk Talebe Birliği, geleceğin gençliğini, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihin bilincinde, ilme ve projeye önem veren, ufuk sahibi gençlerle toplumu ve dünya insanlığı için en iyi şekilde inşa etmek ahlaklı, kararlı ve gücünü geleneğinden alan bir neslin yetişebilmesi için ortaya koyduğu çalışmalarıyla takdire şayan bir gençlik gurubudur.


         Akçadağ Dayanışma Derneği olarak Gönüllü bir sivil toplum kuruluşuyuz. Milli Türk Talebe Birliği ile aynı görüş ve düşünceleri paylaşıyoruz. Mehmet Sağdıç Başkanımın çalışmalarında başarılar diliyor, Aynı zamanda yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını diliyoruz. 


        Önümüzdeki süreçte Akçadağ ilçemize ve Akçadağ'ın gençlerine yönelik bir takım projelerimiz var. Sayın Başkan Mehmet Sağdıç istişarelerle her türlü desteği bizlere vereceğini belirtti. Kendisine Akçadağ Dayanışma Derneği olarak teşekkür ediyoruz" dedi.        

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN