AKÇADAĞDER'den Duygulandıran Etkinlik

Akçadağ Dayanışma Derneği Gönüllere dokunmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Akçadağ ilçesinde önemli hizmetler ve çalışmalar yapan Akçadağ Dayanışma Derneği Anneler Gününde Akçadağlı Anneleri Unutmadı

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        'Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum diyen Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar"  Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan Analarımıza olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz" dedi.

 

       Her zaman ki gibi Akçadağ ilçesinde hizmetlerine devam eden ve 9 Mayıs Anneler Gününde Akçadağ ilçesinde Anneleri unutmayan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Nevin Benli, Fatih Gönültaş, İlkay Akbaş, Sami Eryılmaz, Deniz Şahin, Resul Özcan ile birlikte Aktepe, Başpınar, Kültür, Doğu ve Bahri Mahallelerinde evlere ziyaretler yaparak Kadınların Anneler gününü kutlayıp çeşitli hediyeler verdiler.

 

     Anneye hürmeti cennetin kapısını açacak bir anahtar olarak gören bir medeniyetin mensupları olarak, anne ile evladı arasındaki bağın en güçlü bağ olduğuna inanıyoruz diyen Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar" Şüphesiz'ki Analarımıza olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. 


 
        9 Mart Anneler Gününde Akçadağ Dayanışma Derneği olarak İlçemizin Annelerine bu güzel günde ziyaretler gerçekleştirdik. İlk öğretmen olarak güçlü bireyler yetiştiren annelerimiz aynı zamanda güçlü toplumların da temelini atmakta, ailenin ve toplumun yapı taşını oluşturmaktadır.

 

         Onların karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri bizlerin başımızın tacıdırlar. Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler. Biz de annelerimizin mutluluğunu artırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendileriyle ilgili bütün alanlarda AKÇADAĞDER olarak azimle çalışmayı sürdüreceğiz. Analarımız bizim en büyük hazinemizdir.

 

         Hayatımız boyunca en önemli güç kaynaklarımızdan birinin de annelerimizin hayır duaları olduğunu iyi biliyoruz. Dolayısıyla ana duasının çocuklarımızın, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmamasını diliyoruz. 

 

           Akçadağ Dayanışma Derneği olarak Başta Şehit Annelerimiz Olmak Üzere Dünyadaki Bütün Annelerin Anneler Gününü Kutluyor  Ellerinden Öpüyor Saygı Sevgi Ve Hürmetlerimizi Sunuyoruz "

 

         Ziyaretine gidilen Hanzey Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" bugün ziyaretime gelen Akçadağ Dayanışma Derneğinin Başkanı Murat Maskar ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Hepsi benim evlatlarım sayılır. Ben bir anneyim. Bu günde beni ziyaret etmeleri beni çok duygulandırdı. Dernek çok güzel çalışmalara imza atıyor. İlk defa bir yetkililer ziyaretime geldiler. Allah Razı olsun kendilerinden. ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştım." dedi. 

 

        Ziyaretlerde duygusal anların yaşandığı Akçadağ ilçesinde ilk defa bir kuruluş yetkililerinin Anneler gününde kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek memnuniyetlerini sevinç gözyaşlarıyla süslediler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN