AKÇADAĞDER'den Levent Seyir Terasında İnceleme Gezisi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ile birlikte Dünyanın önemli kanyonlarından Akçadağ Levent Vadisi ve Seyir Terasını gezerek incelemelerde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı aynı zamanda Sakıuzun Muhtarı Kanaat Önderi İhsan Turan'ın da eşlik ettiği gezide yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ele alındı. 


       Vadiyi gezmek Seyir terasında vakit geçirmek isteyen yerli turistlerin akın ettiği Levent Vadisi Seyir Terasında neler yapılabilir daha çok nasıl tanıtımı yapılabilir? Yerli ve Yabancı turistlerin ilgisi ve imkanlar nasıl sunulabilir diyerek çalışmalarını devam ettiren Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı İhsan Turan istişarelerle sorunları elbirliğiyle çözülebileceğini belirttiler.


       Yaklaşık 2 saat Seyir terasında ve çevresinde İncelemeler yaparak gelen turistlerle istişare eden Başkan Maskar ve İhsan Turan Birlik Vakfı Başkanı Sadi Ergül ile istişare ederek Akçadağ'ın önemli turizm potansiyeli bulunan Levent Vadisine dernek olarak sahip çıkmaya devam edeceklerini belirttiler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN