AKÇADAĞDER'e Yoğun Ziyaret Trafiği

Akçadağ Dayanışma Derneği'ne Akçadağlı hemşerilerinden ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ İlçesinin tek olma özelliğiyle ve Bölgenin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ halkının 7 den 70 e herkesin gönlünde taht kurmaya devam ederek çalışmalarına devam ediyor. 


        Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen önemli çalışmalara ve hizmetlere imza atan Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaretçi akını hemşerilerinden devam ediyor. Akçadağder Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu Akçadağ ilçesinde önemli boşlukları doldurduğu gibi gönül hizmetleriyle de hemşerilerinden tam not almaya devam ediyor.


O Buraya Gelecek


      Akçadağ ilçesinde gidilmedik Mahalle, Sokak, Mezra, Çalınmakdık kapı, ziyaret edilmedik yer bırakmayan her alanda ve Gönülleri Akçadağ'a hizmet için yanıp tutuşan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar" O Buraya Gelecek" dedi.


      Başkan Maskar" Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla yola çıktığımızda hepimizin bir ortak sözü vardı. O Buraya gelecek. Evet Akçadağ'a O Hizmetler gelecek. Akçadağ hak ettiği değeri Yakalayacak, Akçadağ Halkı bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde Akçadağlı olmanın haklı gururunu yaşayacak dedik.


       Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Çünkü çıktığımız yol Taşlı ve engebeliydi. Biz Akçadağder olarak Taşlar yerinden oynayacak dedik. Oynadı. şimdi ise O Buraya gelecek dedik. Hizmetler gelecek. Akçadağ Kimsenin ne arka bahçesi, ne de çıkarlarına alet olabilecek bir yer değil. 


     Dün olduğu gibi bu günde bunlara müsaade etmeyeceğimizi söylüyoruz. Ortak Paydamız Akçadağ'dır. Sosyal, Kültürel, Sağlık, Ekonomik, Hizmet Projeleri yani anlayacağınız her anlamda Akçadağ ilçemize hizmet etmek için yola çıktık. Herkese her guruba eşit mesafedeyiz. Makamlar oturma yeri değildir.  Tabela derneği olmadığımızı ve olmayacağımızı herkesin bilmesini istiyorum.


       Akçadağlı hemşerilerimizin adresi Akçadağ Dayanışma derneğidir. Bu dernek Akçadağ'ımızın ortak malıdır.  Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerde bugün varız yarın bu makamlarda başka arkadaşlarımız olacaktır. Makamlar kimseye baki değildir. 


        En büyük hayır Akçadağ'a yapılan hizmettir. Bizlerde 3 aylık süreçte yaklaşık 900 aileye yardım malzemesi, 100 Bin Tl değerinde Ayakkabı, Mont, Giyecek Vb. yardımlarını ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla ve yönetim kurulu üyelerimizin desteğiyle gönül köprüsü oluşturduk. Çorbada bizimde bir tuzumuz olsun istedik ve başardık. 


Birileri dedikodu Yapar Akçadağder İcraat...


       Bunlar yeterli mi değil. Akçadağ ilçemize ne kadar hizmet yapsak azdır. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalar kayıt altında biz şeffaf bir derneğiz. Birileri dedikodu yapar, Akçadağ Dayanışma Derneği ise İcraat yapar. 


        Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmemizden dolayı başarılı oluyoruz. Ayrıştırmaya değil, Ötekileştirmeye değil, Birleştirmeye, Kenetlenmeye ihtiyaç duyulan bir zamanda bunun örneğini veriyoruz. Bizler kimsenin sözcüsü de değiliz, arka bahçesi de değiliz. Biz Akçadağ'a hizmet için yola çıkmış Akçadağlı Gönüldaşlarız. 

 

Gizli Oyun ve Hesapları olanlara Müsaade Yok...


       Akçadağ'a kim hizmet anlamında bir çivi dahi çakmış veya çakarsa onun yanında olur. Çalışmayan, rant peşinde olmak isteyenlerin ise karşısında oluruz. bizleri her gün onlarca Akçadağlı hemşerimiz, meslek kuruluşları, bürokratlar, ziyaret ediyorlar. Çalışmalarımızı takip ettiklerini ve hizmet anlamında yanlarımızda olduklarını belirtiyorlar. 


       Bugün ise Kolköyü muhtarımız Sayın Veysel Özkan muhtarımı misafir ettik. Akabinde Akçadağ Belediyesinin değerli memurlarından emekli olmuş Halil Balık ve personel Sertaç Kargı ziyaretimize geldiler. hepsine hoşgeldiniz diyorum. 


      Gelenlerden de Allah Razı Olsun. Gelmeyenler ise neyin peşinde onu da Akçadağ Halkının takdirine bırakıyorum. Burayı kimsenin babasının çiftliğine dönüştürülmesine müsaade ettirmeyeceğimizi bir kez daha belirtiyoruz. Yola çıktığımız günden beri bazı gizli ve kirli eller tarafından hizmetlerimiz engellenmek istendi. Bunları da biliyoruz ve Akçadağ halkının vicdanına bırakıyoruz. "

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN