Anadolu Birliği Partisinde Teşkilatlar Songül Evciloğlu Emanet

Özal'ın Misyonun devamı olan Anadolu Birliği Partisinde Partinin her kademesinde görev yapan Malatyalı Songül Evciloğlu teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

            Kısa bir açıklamalarda bulunan Songül Evcioğlu Kamuoyuna ve teşkilatlarımiza geniş bir açıklamayı bu hafta içerisinde basın açıklaması ile paylaşacağız.

 

           Bana bu görevi layık gören Başta Sayın Genel Başkanım Bedri Yalçın beyefendi kıymetli abime  teşekkür ediyorum. Kendisine ve bana inarak bu görevi layık gören  partililerimize teşkilatlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi yolluyorum. Allah bizi bu çıktığımız kutlu davanın kutlu yolunda mahçup etmesin. Partimizin Şiarı olan Özal misyonunun devamı olan Anadolu Birliği Partisininin bir çakıl taşı olarak ''Halka Hizmet Hak'ka"hizmettir bizim düsturumuz diyoruz.

 

           Bizim milletimize bir sözümüz var çok çalışacağız, çok yollar katedecegiz durmuyacagız susumuyacagız. Bu Ülkeyi Atatürk'ün gösterdiği Muaassır medeniyetlere ulaştırıncaya kadar bizlere durmak haram olsun hedefe varacağız Hedefimizden kimse bizi döndüremez, yıldıramaz. Bu asil Türk Milleti Her şeyin en iyisine layıktır diyoruz. Herkesi Temiz Ahlaklı Siyaset yapmak için Anadolu Birlik için Anadolu Birliği Partisine partisine davet ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN