Arapgir Serge Mahallesi Sokakları Toprak Yoldan Kurtuldu!

Malatya'nın Arapgir ilçesi Serge Mahallesinde Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatıyla toprak olan sokaklar Parke Kilit taşlarla döşenerek yeni bir güzelliğe kavuştu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya'nın tarihi geçmişiyle, doğal güzelliğiyle önemli bir yere sahip olan Arapgir ilçesinde Başkan Haluk Cömertoğlu Gelişen, Büyüyen Arapgir ilçesinin daha modern ve yaşanabilir bir çevreye kavuşabilmesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


     Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu Serge Mahallesinde Toprak olan sokaklarda da yaklaşık 2.000 metrekare  alanda Kilit Parke taşı döşeterek mahallenin sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturmasıyla Arapgir halkından da tam not almaya devam ediyor. 


       Başkan Haluk Cömertoğlu yapılan çalışmalar hakkında" Mahallelerimizin daha güzel görünüme kavuşması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.


        Bu kapsamda Serge Mahallesi’nde toprak olan sokakları yeniledik. Serge Mahallemizde 2 bin metrekare alanda kilit parke taşı döşeyerek, mahallenin sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturduk. Arapgir Belediyemizin imkanlarını seferber ederek İlçemizin mahalle ve sokaklarının daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. " dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN