Başkan Ali Evren'den Başkan Mehmet Çınar'a Teşekkür!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekibini ilçeye kazandırdığı önemli eserlerden dolayı kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Göreve geldiği günden beri Yeşilyurt ilçesinin tarihi ve Kültürel dokusuna kazandırdığı önemli eserlerle yerli ve yabancı binlerce Turistin Yeşilyurt'a gelmesini sağlayan, aynı zamanda Gastronomi alanında önemli adımlarla uluslar arası düzeyde Yeşilyurt ilçesinin güzelliklerini dünyaya duyuran Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekibine bir teşekkür de en büyük esnaf kuruluşundan geldi.


       Çalışmaları yerinde bizzat inceleyen Malatya ESKKK Başkanı Ali, Evren yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu belirterek Daha yaşanabilir bir yeşilyurt için canla başla çalışan Başkan Çınar ve ekibini kutluyorum  dedi.


      Başkan Ali Evren " Yeşilyurt Belediyesinin tarihi ve kültürel yapıları onararak ilçeye ayrı bir güzellik kazandırdı. Burada ki esnaflarımızın iş hacmine de önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Yapılan her iş güzeldir. 


       Yeşilyurt İlçemiz tarihi ile kendine has yeşil dokusu ve Kültürel yaşamıyla önemli bir ilçemiz. Bu projelerin yapılmasında Yeşilyurt Bel. Başkanı Mehmet Çınar ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN