Başkan Çetinkaya'dan E. Tabip Albay Prof. Dr. Abdurrahman Bakır'a Plaket

Adıyaman'ın Kahta İlçesi Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Ankara'da Adıyamanlılara yapmış olduğu hizmet ve yardımlardan dolayı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin cerrahi öğretim üyesi profesör doktor Emekli Albay Abdurrahman Bakır'a teşekkür plaketi takdim etti.

PAYLAŞ

        Adıyaman'ın Kahta ilçesi Akıncılar Belediyesine nezaket ziyaretinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi beyin cerrahi öğretim üyesi  Prof. Dr. Emekli Alb. Abdurrahman Bakır, Akıncılar Beldesinde olmaktan büyük mutluluk  duyduğunu ifade ederken  şunları söyledi; " İsmet Çetinkaya Başkanımız ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi Ankara'ya geldiğinde her fırsatta bizlere ziyarette bulunmakta  kendisinden Akıl asil bir insan bu değerli dostumdan bir çok şey öğrendim. Evet kısmet oldu. Özellikle Kahta ilçemizin güzel özel beldesi olan Akıncılar'a gelerek Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulundum.


       Belediyecilik açısından herşey yapılmış durumda. Bir beldeden çok farklı Küçük bir İlçe durumunda. Şahsım olarak Başkan ve ekibini tebrik ediyorum. Ziyaretimiz esnasında sürpriz bir şekilde şahsıma plaket takdim etmesi tabi ki beni ziyadesiyle mutlu etmiştir, bu nazik davranışından dolayı  Sayın başkana teşekkürlerimi ifade ederek hayırlı çalışmalar diliyorum. 


         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ise "Prof. Dr.Tabip Albay Abdurrahman Bakır azmin, çalışkanlığın ve yılmadan verilen mücadelenin ortaya çıkardığı gerçekten mükemmel bir insan ve hemşerimiz.


          İnsanlığı, mütevazılığı ve hayırseverliliği onun için olmazsa olmazlardandır. Görevi süresince yıllarca mazlum ve kimsesizlerin yanında olma yolunda önemli bir misyon üstlenmiştir. Hayatı boyunca başta Adıyamanlılar olmak üzere Türkiye'nin dört bir tarafından gelen herkese imkânları ölçüsünde yardımcı olmaya çalışmıştır. 


         Herkesin derdiyle dertlenen kendisini Adıyamanlı hemşerilerine adamış  büyük bir değer  olan Abdurrahman Bakır Komutanım  gibi değerlerimizin çoğalması en büyük arzumuzdur. Bugün kendisini burada görmek ağırlamak bizleri gerçekten mutlu etmenin ötesinde onurlandırdı gururlandırdı. 


         Bizlerde bu ziyareti fırsat bilip, kendisini insanlara adayan bu  Değerimizi hemşerimizi bir nebze olsun onure etmek adına çam sakızı çoban armağanı düşüncesiyle   yaptıkları bütün bu güzelliklerinin yanında bir anlam kazandırmak için günün anısına plaket takdim ettik." Diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN