Başkan Evren'Müracaat Eden Esnafın Gecikme Faizleri Silinecek'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren yaptığı açıklamada ' 01 Mart 2021 tarihinden önce Kooperatifimiz Takibine intikal eden borcunuzu 18 Taksitte yeniden yapılandırmak için 28 Nisan 2021 tarihinden önce kooperatifimize müracaat ettiğiniz takdirde gecikme faizleriniz silinecektir' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        ESKKK Başkanı Ali Evren açıklamasında" COVİD-19 salgınıyla mücadele kapsamında, kırgın giden piyasalarda takibe intikal eden esnaf ve sanatkara ödeme kolaylığı sağlamak için yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, Ticaret Bakanlığı ile Üst Kuruluşumuz olan TESKOMB’un almış olduğu karar doğrultusunda,


       01 Mart 2021 tarihinden önce Kooperatifimiz Takibine intikal eden borcunuzu 18 Taksitte yeniden yapılandırmak için 28 Nisan 2021 tarihinden önce kooperatifimize müracaat ettiğiniz takdirde gecikme faizleriniz silinecektir.


       Daha önce takipli kredisini yapılandırmış olanlar ise talep etmesi durumunda yapılandırılmış kredileri 6 ay faizsiz olarak ertelenecektir. Takibe düşmüş olan tüm esnaf ve sanatkarlarımızın bu esnaf desteğinden faydalanmasını ümit eder, Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Haber: Kayhan İNCEOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • memet küçük | 19 Mart 2021 16:58

    Ali Evren Başkanım Emeğinize Sağlık Sizinle gurur duyuyoruz. Esnaf Camiasının her sorununda yanımızda oldunuz.

BUNLARA DA BAKIN