Başkan Gürkan' Sizlere Hizmet İçin Buradayız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile birlikte Aydınlar Mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istişare gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Aydınlar Mahallesi Muhtarı Hulus Avcı ve Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent tüfekçi vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 


       Sosyal mesafe, ve maske kuralları çerçevesinde Mahalle sakinleriyle yapılan ve yapılacak olan çalışmaları istişare eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" Huzur Şehri Malatya'yı Mazisine layık istikbale hazırlıyoruz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek için buradayız" dedi.

 

Bu Ziyaretler Sorunların Gidermesi Adına Önemli

 

        Başkan Gürkan" Büyükşehir Belediyemiz gerek şehir merkezindeki gerekse kırsal mahallelerimizin ihtiyacını, değerlendirmesini, tespitini ve etüdünü yapıyor. Buna göre de programlarını gerçekleştiriyor.


          Sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek için varız. Sahada Malatya'nın her bölgesinde ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde görevlerini yapıyorlar. Şu anda sizlerle birlikte istişare ediyoruz. 


         Malatya’yı inşallah mazisine layık istikbale hazırlayacağız. Malatya huzur şehridir. Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bir şehirdir. Malatya’da herkes belediyenin fotoğrafı içerisindedir. Pusulamız amaç için her yolu mubah gören nefsin egemenliğine dayalı hırs duygusu olmayacak dedik. 


         Çalışmanın, gayret etmenin, adil ve adaletli olmanın temel esas alındığı azim duygusu içerisinde çalışacağız dedik. Malatya’nın dününü, bugününü ve yarınını bütüncül olarak hesaplayacağız dedik. Dününü bugüne, bugününü yarına ve yarınki yaşayacak olan evlatlarımıza Malatya istikbalinde aydınlık bir sayfa bırakacağız. 


        Akçadağ İlçemizin her alanında büyük çalışmalara imza attık. çok sorunlar çözüldü ve halen çalışmalarımız devam ediyor. Aydınlar Mahallesinde vatandaşların Toplulaştırmadan dolayı bir sıkıntıları bizlere iletildi. Sayın Milletvekilimiz MKYK Üyesi Bülent Bey Konuyu gerekli yerlerle görüşeceğini belirtti.


        Ortak hedefimiz Malatya'mızı bir bütün olarak geleceğin Türkiye'sine hazırlamak. Gelecek nesillere daha Çağdaş, Modern, ve temiz bir çevre bırakmak."

 

Muhtar Hulus Avcı ve Vatandaşlardan Başkan Gürkan'a Teşekkür

 

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden ve mahalle sakinleri adına konuşan Aydınlar Mahallesi Muhtarı Hulus Avcı" Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ı Mahallemizde aramızda görmekten dolayı mutluyuz. Her zaman rahatlıkla ulaştığımız sayın başkanımıza Mahallemize ve Akçadağ ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı Mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. 


       Her zaman yanımızda olan ve sorun sıkıntılarımızı anında çözümüne katkı sunan Selahattin Gürkan Başkanımıza ve AK Parti Malatya Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkçi'ye Mahallemizin ortak sorunu olan toplulaştırma ile ilgili sıkıntımızı ilettik. Sayın Vekilimiz konuyla ilgileneceğini söyledi. Yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi. 

 

        Akçadağ İlçesi Aydınlar Mahalle gezisi istişare toplantısına Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu'da Akçadağ ilçesinde çalışmalardan dönüş esnasında uğradıkları istişare toplantısına katıldılar. 

 

Haber: Kayhan İNCEOĞLU
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN