CHP'den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ramazan Yardımı

Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım için siyasi partilerde kolları sıvadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Muhtarlara Ramazan kolilerini teslim ederken, AK parti Battalgazi İlçe Başkanlığı da vatandaşların bakkallara olan borçlarını ödemeye başladı.

PAYLAŞ

         Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında yardım kolisi dağıtan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba bu yılda vatandaşlara ulaştırmaları için Yeşiltepe mahallesinde bulunan Muhtarlara yardım kolilerini teslim etti. Yeşiltepe Cumhuriyet  Mahallesi muhtarı Şahin Demirci ve Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük'e teslim etti. Şahin Demirci aldığı kolileri sosyal medya hesaplarından paylaşarak "Hayırda yarışan kişiler arasındasında olan ve her yıl bizlere mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında koli yardımı gönderen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Millet Vekili Sayın Veli Ağbaba'ya  şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ederim" dedi. 

 

           Milletvekili Veli Ağbaba'nın ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere çok sayıda gıda kolisini Muhtarlara teslim ettiği öğrenildi.

 

AK PARTİ BAKKAL BORCU ÖDEDİ

 

           AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci vatandaşların bakkallara olan borçlarını ödediklerini bildirdi. İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Özellikle kırsal mahallelerimizde iştirak eden, yardıma muhtaç ailelerimizi tespit ederek teşkilat olarak yardımlarına koşuyoruz. İlçe Başkanlığımız olarak; araştırmalarımız ve elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda, belirlemiş olduğumuz mahalle fırınlarımızın “Askıda Ekmek” projesine destek veriyoruz.

 

        Bu programımız kapsamında hem vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hem de Ramazan Ayı’nın paylaşma ayı olduğunu onlara hissettirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sıcak ekmek girmeyen bir tek ev kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pandemi nedeniyle, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza yönelik olarak yaptığımız yardım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda mahalle bakkallarına olan borçlarını ödemekte zorlanan ailelerimize yardımcı olarak borçlarının kapanmasına vesile oluyoruz.

 

         Yine belirlemiş olduğumuz mahalle bakkallarına giderek biriken borçları ödüyor, ayrıca kendilerinden yapmış olduğumuz alışverişler ile de vatandaşlarımızın temel ihtiyaçları noktasında kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN