Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

OPTİMAR Araştırma Şirketine Göre’de Malatya’da Gürkan İsmi Çıkıyor

OPTİMAR Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında, seçmenin p'inin adayın önemine büyük bir önem verdiğini belirtti.

Akçadağ’da Değişim Zamanı

İstedik ki Akçadağ için düşünen ve düşleyen birilerinin var olduğunu görün, hayalini kurduğunuz yarınlarınızda sizlerle olduğumuzu görün. Destek Sizden Hizmet bizden.”

AK Parti Yeşilyurt ve Doğanşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Atama

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Esin Tanrıverdi’nin AK Parti Malatya İl Kadın Kolları başkanı olmasıyla boşalan Yeşilyurt Kadın Kollarına Gönül Özfındık, Doğanşehir Kadın Kollarına ise Gamze Kubat atandı.

AK Parti Belediye Başkanları ve Aday Adaylarından Mv. Ölmeztoprak’a Ziyaret

31 Mart 2024 yerel seçimlerine zaman yaklaştıkça Ankara’da Malatya Milletvekillerini ziyaret eden bazı ilçe belediye başkanları ve ilçe Belediye Başkan Aday Adayları AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ı Gazi meclisinde ziyarette bulundular.

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde vuku bulan depremler sonrasında Malatya’da ticari hayatın canlanması ve vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Yıldırım” Hekimhan’ımızı Birlikte Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından CHP Hekimhan Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Şerif Yıldırım” Gelişen ve büyüyen bir Hekimhan Düşlüyorum”

Maskar” Belediyecilik Vizyon ve Misyon İşidir

Akçadağ Belediye Başkan A. Adayı Murat aksar” Akçadağ a gönül belediyeciliği ve şeffaf yönetimi getirerek sosyal belediyecilik konusunda da örneği görülmemiş bir ilçe olacağız” dedi.

MHP’den Selahattin Gürkan’a Tam Destek

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök” Cumhur ittifakının bir paydaşı olarak sonuna kadar sizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sayın Başkanım siz bir sefere niyetlenmişsiniz sefer sizin olsun zafer Allah’ın olsun”

Başkan Kahveci’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Matim İş Merkezinde bulunan Cep Telefoncu esnaflarını ziyaret etti.

Gürkan” Birliğimizi, Beraberliğimizi Daima Muhafaza Edelim”

Malatya Büyükşehir Belediyesi MATİM İş Merkezindeki tadilat çalışmalarını tamamladı. Cep Telefoncular İle Elektrikçi Esnaflarına Dükkânları Teslim Edildi

ESMAD Nadir Alp Pektaş İle Yola Devam Dedi

Eskişehirde Malatyalılar Dayanışma Derneği ESMAD 5. olağanüstü seçimli genel kurulunda 2 adayın yarıştığı seçimde Nadir Alp Pektaş seçimin galibi oldu.

Başkan Zelyurt” Temayül Yoklaması Doğanşehir’imize ve Partimize Hayırlı Olsun”

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt” AK Partimizin demokrasi şöleni olan temayül yoklaması tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'mızda da yapıldı.

Genel Bşk. Yrd. Suat Kılıç’a Malatyalılardan Büyük İlgi

Bir dizi temas ve Ziyaretlerde bulunmak ve yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi İşler Başkanı Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Malatyalıların büyük ilgisiyle karşılandı.

Büyükşehir Hizmet ve Yatırımlar Takdire Şayan

Büyük Türk Dünyası Federasyonu Derneği ve Malatya Ülkü Ocakları Büyükşehir Belediyesi Yatırım ve Hizmetlerini Gezdi

AK Parti’de Temayül Yoklaması Devam Ediyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Teşkilat İçi Temayül Yoklaması Yeşiltepe Stadında sabah saat 10 da yoğun katılımla başladı.

Murat Çiğdem” Birlikte Başaracağız Beraber Yöneteceğiz”

Hekimhan İlçesinin önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Murat Çiğdem CHP’den Hekimhan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Toplam 3581 haber.