Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yazıhan İlçesinde MASKİ Yatırımları İncelendi

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün gayretleriyle Yazıhan İlçesinde gelecek 100 yıllık planlamalarla yatırım ve Su Depolarını yapmaya devam ediyor.

TESK Başkanı Palandöken” Bankalar Esnaflara krediye Ulaşma Kolaylığı'' Sağlamalı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnafa ticari kredilerin artırılması gerektiğini belirterek, "Bankalar krediye ulaşmada işleri kolaylaştırmalı ki çarklar dönmeye devam etsin" dedi.

Güder Ailesinin Mutlu Günü; M. Furkan ve Ayten Çifti Mutluluğa“ Evet” dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder & Yıldız Güder çiftinin oğlu M. Furkan Güder ve Ayten Güder çifti, düzenlenen Nikah Töreniyle evlenerek Evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Dr. Ömer Urhal Samsun’dan Çiçeklerle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal görev yaptığı Samsun’dan başarılı çalışmaları ile ardından güzel bir iz bırakırken vedalaşma töreninde Samsun ilinin Huzur ve Asayiş yönünden üst seviyelerde olmasına katkısından dolayı çiçeklerle uğurlandı.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak'a Akçadağ İlçesinde Coşkulu Karşılama

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunarak istek ve talepleri vatandaşlardan dinledi.

2. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’na TSYD Desteği

2.Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışmasına Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) dahil oldu.

Milletvekili Ölmeztoprak“ Biz Bu Şehir İçin Birlikte Faydalı Olacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Oldu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanlığı görevine atanmasının ardından boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Behçet Bakır’ın atandığı öğrenildi.

Başkan Çınar, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Sanatsal ve Kültürel Kurslarımızla Herkesin Hayatına Güzel Dokunuşlarda Bulunuyoruz”

Malatya Yetimler Kervanı Derneğinden Aşure Programı

Malatya’nın en güvenilir Yardım Derneklerinden olan Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aşure günü etkinliği düzenleyerek yetimlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Helal Olsun" Vali ve İl Tarım Müdüründen Anlamlı Davranış"

Bir İlin Valisi ve İl Tarım İl Müdürü ilindeki üreticilere katkı olsun diye ürünlerini belediyeler alsın diye uğraşıyor. Tebrikler Sayın Vali Tebrikler Tarım ve Orman İl Müdürü…

Beşiktaşlı Genç Basketçi Malatyalı Berat Berke Tunç'un Yeni Kulübü Mersin Büyükşehir Oldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli sporcular kervanına son yıllarda adından söz ettiren Basketbol’un yetenekli yıldızı Berat Berke Tunç Beşiktaş Basketbol Kulübünden Mersin Büyükşehir Belediyesine transfer oldu.

Başkan Öztürk” Depremzede Vatandaşlarımızın Rahatı İçin Tedbirler Alındı”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk” 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde mağduriyet yaşayan Yazıhan İlçesindeki vatandaşlara Yazıhan Belediyesi olarak “ Konteynır Kent” projesi ile güvenli ve daha yaşanabilir alanda olmaları için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Asayiş Uygulamalarında Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Asayiş ve huzuru için yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek yakalandı.

Başkan Gürkan" Şehrimizi Hep Beraber El Ele Vererek Ayağa Kaldıracağız"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan"Malatya genelinde 2500 uygulama projemiz var. Bu projelerin yüzde 90'ını bitirdik. Polis bizim can ve mal güvenliğimizi koruyan kolluk kuvvetidir. Polis teşkilatımız ne kadar güçlü olursa, toplumdaki huzur ve asayiş de o kadar berkemal olur.

Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri MalatyaPark AVM’de

Tanıtım günleri programının açılışında Rektör Prof. Dr. Recep Bentli fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının temsilci ve akademik personellerinin bulunduğu stantları ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Toplam 3559 haber.