Efsane Derebeyleri Taraftar Derneği Yönetimi Toplantıda Buluştu!

Efsane Derebeyleri Taraftar Derneği 1. Dönem Yönetim Kurulu Toplantısı Dernek binasında pandemi Kuralları çerçevesinde sosyal mesafe ve maske tedbirleriyle gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

     Malatya'nın Önemli taraftar Derneği Efsane Derebeyler Taraftar Derneği 1. dönem yönetim kurulu toplantısı Başkan Emin Ayten başkanlığında gerçekleştirilirken yönetim kurulu üyeleri ise eksiksiz toplantıya katıldı.


        Önemli gündem maddelerinin masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Emin Ayten, Levent Tosik, Murat Çiğdem, Fatih Özaslan, Hasan Aydın'ın toplantıya katkıları büyük olurken gündem maddeleri sırayla ele alındı. 


        Yönetim Kurulu toplantısında gündemin ana konularının başında Üyelerin görüşleri, talepler, Malatyaspor'un durumu, izlenecek yol haritası, Güncel konular dilek ve temenniler ağırlıklı olarak toplantıda masaya yatırıldı.


       Başkan Emin Ayten toplantının oldukça verimli geçtiğini belirttiği konuşmasında" Efsane derebeyleri derneğimizin 1.Dönem Yönetim Kurulu Toplantımızı derneğimizde kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimizin  katılımları ile gerçekleştirdik. Gündem maddelerimizde Taraftarlarınıza ve üyelerimizin  Güncel konuları ,sorunları ,üyelerimizin talepleri Malatya sporumuz hakkında görüş ve öneriler Dilek ve temenniler  yoğun bir şekilde ele alındı.


       Sayın Aziz Yiğit  abimizin toplantımıza katılması, bizleri yalnız bırakmayıp  aramızda olmasından dolayı derneğimiz adına teşekkür ederiz. Şu zor günlerde taraftarlarımız ve derneğimiz olarak üzerimize düşen zorlu görevin üstesinden gelmeyi Allah bizlere nasip etsin" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN