Ekonomi'ye Bakış?

Bu Memlekette Hiç Bir Şey Düzelmez, Ben inanmıyorum. Yaşım 62 Yalakası ve Haini ile kendi cebini düşünenlerin sayısı iyi insanlardan fazla. Bu da netice olarak kötü yönetimi beraberinde getiriyor.

PAYLAŞ

       Soruyorum; 18 yıldır memleketin ekonomisini CHP yönetiyor galiba. Son Bakanları ve merkez başkanını CHP Görevden aldı.  


      Zaten en büyük sıkıntımız iyi bir muhalefetin olmaması. Bu da halkın zarar görmesine sebep oluyor. Bizler Asil vekiller vekil. ama Telefonla bile kavuşman zor. Ama Millet yalakalık yapıyor. Onlardan memleketin sorununu anlatmaya fırsat olmuyor. 


       Siyaset yazmayacaktım mecbur kaldım. İlaç iğne alacak paramız yok Kanalistanbul'u yapacağız. Kime inanacam...


         Gelelim ekonomiye; Altın ve dövizde yön yukarı. Sayın Ağbal döneminde yön aşağı diyordum ama şimdi yön kesinlikle yukarı. Şu da var Altın ve Döviz fiyat olarak yüksek. Çok kısa bir zamanda buralara geldiler. 


        Son zamanlarda Bitcoin çılgınlığı başladı. Herkes elinde telefon sanal para al ver yapıyor. Ortada para yok. Demedi demeyin İntihar edenler çok olacak. Paran batsa muhatabın yok. 


BORSA


     Yükseliş Trendinin devam ettiği endekste yılın ilk çeyreğini geride bırakırken Ramazan ayı dolayısıyla özellikle gıda hisselerinde ikinci çeyrek finanslarının  olumlu gelmesini bekliyorum.


        Orta ve uzun vadede Akbank, Aygaz, Eczacı İlaç, Enka İnşaat, Petkim, Sabancı Holding, SSelec Ecza, Hedef Girişim, ReyGMYO, Tüpraş gibi hisseleri uzun vadede şanslı görüyorum. 


        Tüm okuyucularımın Ramazan'ı Mübarek olsun. 

 

Doğan İZCİLER / 17-04-2021

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN