Engelli Mehmet Maskar'a Duygulandıran Ziyaret!

Bir Dizi Temas ve ziyaretler için Akçadağ ilçesinde bulunan AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan iftar saatine yakın bir saatte Engelli Mehmet Maskar'a Sürpriz ziyaret gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Akçadağ Doğu mahallesinde ikamet eden Maskar ailesinin engelli bireyi Mehmet Maskar karşısında bir anda AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi'yi ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı görünce sevinçten bir süre duygulandı. 


      Gözleri dolan ve gelen misafirlere sıkı sıkıya sarılan Engelli Mehmet Maskar'ın mutluluğu ise gözlerine ve yüzündeki tebessüme yansıyordu. İftara yakın bir saatte sürpriz yaparak ziyarette bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan" Akçadağ doğu mahallesinde ikamet eden Engelli Kardeşimiz Mehmet Maskar'a  Sayın Bakanımızla birlikte ziyaret gerçekleştirdik. 


      Fırsat buldukça gittiğimiz bölgelerde hemşerilerimize sürpriz ziyaretlerimiz oluyor. Bugünde Mehmet Maskar kardeşimizi ziyaret ederek bir süre sohbet ettik. Sofrasında bulunarak iftarımızı birlikte açtık. Kardeşimizin istek ve taleplerini dinledik. "

  

       Engelli Mehmet Maskar ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek bu günü hayatım boyunca unutmayacağım özel bir anı diye belirtti.

 

Kaynak: Yenimalatya Gazetesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN