Eski Ayakkabıcılar Oda Başkanı Bardakçı Vefat Etti!

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Malatya'nın renkli simalarından ve eşraflarından Mehmet Bardakçı vefat etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Bir süreden beri Kalp rahatsızlığı olduğu bildirilen Eski Esnaf odası başkanı Mehmet Bardakçı Malatya Turgut Özal Tıp Merkezinde Kalpten ameliyat olduğu belirtilirken kalbe giden pıhtı sonucu yaşama veda ettiği öğrenildi. 


      71 yaşında hayata veda eden Mehmet Bardakçı'nın cenazesi hafta sonu saat 11 de Malatya Şehir Mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra ebedi istirahatgahına konuldu.  

 

Malatya Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şevket Keskin Taziye Mesajı Yayınladı.


     MESOB BaşkanI Şevket Keskin mesajında" Bugün Eski Ayakkabıcılar Esnaf Odası Başkanlığı yapmış mesai Arkadaşımız, Esnaf camiamızın çok değerli bir ismini kaybetmenin acısını ve üzüntüsünü yaşıyoruz.


      Aramızdan ayrılan Merhum Mehmet Bardakçı'ya Esnaf camiamız adına Allah'tan Rahmet Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Malatya Esnaf camiamızın başı sağolsun."  

 

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Taziye Mesajı


       Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Birliği Denetim Kurulu üyesi Ali Evren yayınladığı taziye mesajında; 


       Yaklaşık 5 yıl birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımız Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Mehmet Bardakçı'nın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. 


        Değerli yol Arkadaşımız Merhum Mehmet Bardakçı'nın vefatından dolayı Ayakkabıcı Esnaflarımızın Başı Sağolsun. Allah Rahmet Eylesin Ailesine Sabırlar versin."
 

Kaynak: Yenimalatya Gazetesi 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN