26 Haberleri

26 Haberleri

Atanamayan Uzmanlar Derneği Meclis Görüşmelerine Devam Ediyor

Uzman Çavuşların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri çerçevesinde yapılan atamaları 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununun 5’inci maddesinin son fıkrası ile Uzman Erbaş

Güder” Bizim Tek Amacımız Şehrin Eski Günlerine Kavuşması”

Başkan Güder” Aralık Ayında Battalgazi’de 726 Deprem Konutunun Teslimi Yapılacak”

Büyükşehir’den Filistin’e İlaç Yardımı

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Savaş Bölgesine 14 Bin 264 Kutu İlaç Yardımı

Malatyalı Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu İtalya Yolcusu

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu İtalya’nın Napoli Şehrinde Global Fashıon progress (gfp)EUROCUPTURKEY uluslararası yarışmalar federasyonunun hazırladığı 26 Ülkenin katılacağı Kuaförler Yarışmasına Katılıyor.

1 Haftada 26 Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın gelmesiyle birlikte Asayiş olaylarında etkin mücadele sahada kendini göstermeye başladı.

Avcılar Dikkat Av Sezonu Başlıyor

Ülkemizde 2023-2024 Av Dönemi 26 Ağustos 2023 tarihinde başlayacaktır.

Ünlü Anket Şirketinin 26 İldeki Anketinden Malumun İlanı Çıktı

ASAL Araştırma Şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında seçmenlere, "Türkiye'nin en önemli sorunu nedir?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 68.6'sı ekonomi ve hayat pahalılığı yanıtını verdi.

“Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yapımı Süren Afet Konutlarında İnceleme”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 26 Şubat depremi sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretlere Kozluca Mahllesinde devam etti.

Fotoğraf Sanatçısı Işıl Güngör’den “Sokak Halleri” Fotoğraf Sergisi

Işıl Güngör’ün “Sokak Halleri” Fotoğraf Sergisi 26 Temmuz’da Ovooart Galeri’ De Gerçekleşecek

Haziran Ayında Malatya Havalimanı’nda 64.975 yolcuya Hizmet Verildi

Malatya Havalimanı’nda haziran ayında,iç hat yolcu trafiği64.449, dış hat yolcu trafiği 526 oldu. Böylece haziranda toplam64.975yolcuyahizmet verildi.

Başkan Korkut"Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye"

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Osman Korkut” 2023 yılı Kurban Hisse Bedeli Yurt içi 5950 TL Yurt dışı 2650 TL”

Mimsan Grup, 24 – 26 Mayıs’ta ICCI’da

MİMSAN Grup, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük uluslararası enerji fuarı olan ICCI 2023’te ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

1 milyar 268 Milyon'luk Destekleme Ödemesi Hesaplara Aktarılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 1 milyar 268 milyon 568 bin 419 TL'lik destekleme ödemesi bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.

Malatya’da Deprem'deki Durum

Malatya’da Son Durum” Toplam Bina Sayısı 126.814 Acil-Ağır-Yıkık Konut Sayısı 70.939 Toplam Bağımsız Bölüm 365.045 Acil-Ağır-Yıkık Ticarethane 14.398 Toplam Acil-Ağır-Yıkık Bina 31.604

MTSO'da 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi.

TGK Başkanlar Kurulu Kilis'te Toplandı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı, düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünde Kilis’te yapıldı.

Kayısı Üretiminde Türkiye Rakipsiz

GAİB” 2022 Yılının On Aylık Sürecinde Bölgeden 264 Milyon Dolarlık Kuru Meyve İhracatı Kuru Kayısı ve Antep Fıstığı Tat ve Besin Değerleriyle Eşsiz Ürünlerimizden”

KOM Şube Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Ekipleri 3.269 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi.

Rendeci” 26 Ekim Kadın Muhtarlar Gününüz Kutlu Olsun”

Türk kadınına verilen haklar Cumhuriyetimizin önemli kazanımlarından biri olmuştur.

“Park Yatırımlarımızı 226’ya Çıkartıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi, 226’ncı Parkı Karakavak Mahallesinde Hizmete Sunacak

“Festivalimiz, Malatya ve Yeşilyurt’a Çok Yakışacak”

27.Yeşilyurt Kültür, Spor ve Kiraz Festivali 23 İle 26 Haziran Günleri Arasında Gerçekleştirilecek...

Yeşilyurt Kiraz Festivali 24 Haziran’da Yapılacak

Yeşilyurt Kiraz kültür ve spor festivali 24-25-26 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Çınar, 27’cisi düzenlenecek olan festivale kapsamlı bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Keskin, “Fırıncı Esnafının Maliyetlerin Artık Altında Kalkması Çok Zor”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, artan maliyetler nedeniyle fırıncı esnafının zor günler geçirdiğini belirterek, “Bugün 260 TL’lik un 500 TL’ye çıktı. Bu maliyetlerin altında fırıncı esnafının kalkması çok zor” dedi.

MASKİ’den Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 26 – 27 Mayıs 2022 tarihleri arasında ‘Ulusal Su ve Atıksu Arıtma Çalıştayı’ düzenliyor.

Malatya Çevreyolu 1. Etap Açılışı Gerçekleştiriliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Malatya Kuzey Çevre Yolu’nun 1. Etabı olan 26.1 Km. kısmının açılışına katılmak üzere Malatya’ya geldi.

Başkan Yardımcısı Kurt: “Battalgazi Belediyesi Bizim Övünç Kaynağımız”

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve 25-26 dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

FIRAT EDAŞ Yönetimi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik 426 Milyon Tl’lik Yatırım Planını Gözden Geçirdi

Sorumluluk sahasında bulunan Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) yönetimi, birinci önceliği olan müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için yapılacak olan 2022 yılı yatırımlarını değerlendirdi. Ayrıca bölgedeki olası doğal afetlere yönelik hazırlıkları yerinde denetledi.

Şehirlerarası ve Şehir İçi Yol Durumu

Malatya İli genelinde 23 Ocak 2022 Pazar günü başlayan ve aralıklarla süren kar yağışı 26 Ocak Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren yoğunlaşarak devam etmekte olup Meteorolojik verilere göre, kar yağışının bugün saat 20.00’e kadar yoğunluğunu devam ettireceği ve aralıklarla 27 Ocak 2022 Perşembe gününe kadar süreceği tahmin edilmektedir.

Vefat Eden Polis Memuru Uğur Bulut İçin Tören

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Polis memuru olarak görev yapan Uğur Bulut 26.12.2021 tarihinde geçirdiği Kalp krizi sonucu vefat ederek meslektaşlarını yasa boğmuştu.

Güneydoğu’dan Tüm Zamanların En Yüksek Aylık İhracatı Geldi

2021 yılı Kasım ayında GAİB'in iştigal sahasına giren diğer illerin ihracat rakamlarını da kamuoyuyla paylaşan Fikret Kileci; Kahramanmaraş'ın 136,4 milyon dolar, Mardin'in 105,5 milyon dolar, Malatya'nın 47,1 milyon dolar, Diyarbakır'ın 26,6 milyon dolar, Şanlıurfa'nın 15,6 milyon dolar, Kilis'in 8 milyon dolar ve Adıyaman'ın 6,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleştirdiğini duyurdu.