Başarılı Haberleri

Başarılı Haberleri

Ankara Hekimhanlılar Derneği Bşk. Uzunoğlu’ndan Malatya Derin Haber’e Ziyaret

her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermesiyle bilinen Ankara Hekimhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başarılı ve Çalışkan Başkanı Vahap Uzunoğlu Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

21 Mahallede Kar Küreme ve Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını Başarılı şekilde sorunsuz sürdürüyor.

ORC Araştırma Şirketine Göre Ağbaba, Türkiye’nin En Başarılı 2. Milletvekili

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan ankette CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Türkiye’de 2023’ün en başarılı ikinci milletvekili oldu.

Başkan Öztürk’e Yılın Başarılı İdarecileri Ödülü

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’e başarılı çalışmalarından dolayı“2023 Yılı Yılın Başarılı İdarecileri” ödülü verildi.

Doğanşehir’de Başkan Zelyurt Tamam Gibi

6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve ekibinin başarılı çalışmaları takdir almaya devam ediyor.

Erkoç Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Olduğu Açıkladı

Malatya’mızın sevilen ve başarılı çalışmaları ile takdir toplayan eski Motaş genel Müdürü Cemal Erkoç Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı ve Dosyasını Ak Parti Battalgazi İlçe Teşkilat Başkanı Hacı Ali Tankız’a Teslim etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığında Esin Tanrıverdi Dönemi

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri olmasının ardından boşalan Başkanlık koltuğuna Yeşilyurt Belediyesi meclis üyesi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığını Başarılı bir şekilde yapan Esin Tanrıverdi getirildi.

Başarılı Müdür Galip Sökmen’den MGC’ye Ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Malatya İl Müdürü Galip Sökmen Malatya'ya veda ziyaretleri kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret ederek Bu güne kadar haber desteğinden dolayı teşekkür etti.

Malatya’nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen Antalya’ya Atandı

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

MABEM’de Deneme Sınavları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde (MABEM)ortaokul öğrencilerine yönelik deneme sınavları yapılıyor. Deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ise çeşitli ödüller veriliyor.

Muhtar Adayı Farımaz” Zaviye Mahallemizi Birlikte Kalkındıracağız”

2024 Mart ayında yapılacak mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Zaviye Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Malatya’nın önemli aktif ve başarılı Kadın yöneticilerinden Tuğba Farımaz’a mahalle sakinlerinden büyük ilgi.

Yılın Sivil Toplum Ödülü Battal Yıldız’a

Türkiye’nin en prestijli Ödülü Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği KAMU-DER tarafından verilen” Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü” MADED Ankara Malatyalılar Birliği Derneği Başkanı Battal Yıldız’a takdim edildi.

AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kollarında Revizyon

Malatya genelinde aktif ve başarılı çalışmalarıyla öne çıkan, AK PARTİ Battalgazi İlçe Gençlik Kollarında Yönetim ve Yürütme kurulunda bazı isimlerde değişikliğe gidildi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. Yılına Hazır

Göreve geldikten sonra başarılı çalışmaları ve sihirli dokunuşlarla kurumsal kimliğini kazanmasını sağlayan Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Cumhuriyetin 100. Yılında ekibiyle hazır.

Vali Akbıyık’a” Yılın Alkışı Hak Eden Valisi Ödülü”

Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş’ın Hakkari’deki başarılı çalışmalarından dolayı Muğla valiliği ziyaretinde ödülü Malatyalı Muğla Valisi İdris Akbıyık’a takdim etti.

Aranan Firariye Yazıhan İlçesinde Jandarma’dan Operasyon

Aranan ve toplam (18) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Jandarma Timlerinin başarılı operasyonuyla Yazıhan ilçesinde yakalandı.

Başkan Güder LGS’de Başarılı Olan Öğrencileri Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde 1’lik kısma girerek önemli başarı elde eden öğrencilerle bir araya geldi.

Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık Muğla Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla valiliğine Doğunun Huzur Kenti Hakkâri’nin Başarılı Valisi İdris Akbıyık atandı.

Dr. Ömer Urhal Samsun’dan Çiçeklerle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal görev yaptığı Samsun’dan başarılı çalışmaları ile ardından güzel bir iz bırakırken vedalaşma töreninde Samsun ilinin Huzur ve Asayiş yönünden üst seviyelerde olmasına katkısından dolayı çiçeklerle uğurlandı.

Malatya Temsilcisi Nicer Hotel Voleybol TVF Kadınlar 1. Ligi'nde Mücadele Edecek

Geçen yıl Galip Demirel Ortaokulu olarak 2.ligte başarılı bir şekilde sezonu kapatan Malatya Temsilcisi bu sene yeni yönetim ile Nicer Hotel Voleybol ismi ile 2.lig için çalışmalara başlamıştı.

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine 1 Tutuklama

Yazıhan İlçesinde Malatya İl J.K.lığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında başarılı operasyonlara devam ediyor. Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan bir şahsı suçüstü yakaladı.

Arapgir İlçesinde Chef Ali Açıkgül Gastronomi Mutfağı Hizmete Girdi

Tarih Kültür ve Medeniyet Kenti Arapgir’de son yıllarda Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun başarılı çalışmaları, Akılcı ve önemi projeleri hayata geçirmesi takdir almaya devam ediyor.

DEAŞ’lı Suriyeli Terörist Malatya’da Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi yaptığı başarılı operasyonla DEAŞ Terör Örgütüne Mensup Suriyeli bir şahsı yakaladı.

Arapgir Belediyesinden Hangar İnşaatı

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun başarılı çalışmalarıyla Arapgir ilçesi hizmetlerde altın çağını yaşarken iş Makinelerinin olduğu Kamyon Garajında Hangar inşaatı hızla devam ediyor.

Kiraz; Siyasette Oy İstemek Kadar, Hesap Vermek De Doğal Olmalıdır!

CHP İl Başkanlığını Başarılı bir şekilde uzun yıllardır yapan ve 14 Mayıs’ta gerçekleşen Genel seçimlerde CHP Malatya Milletvekili 2. Sıra adayı olarak seçimlere giren ve kılpayı Milletvekilliğini kaçıran Enver Kiraz” Siyasette Oy İstemek Kadar, Hesap Vermek De Doğal Olmalıdır!” dedi.

Başkan Öztürk İle Yazıhan İlçesinde Önemli Hizmetler

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk Yazıhan ilçesinin geleceğe hazırlanması için yaptığı başarılı çalışmalarıyla hizmet seferberliğinde” Durmak Yok Yola Devam” diyerek önemli kazanımları ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Silah Kaçakçısına Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlularla mücadele kapsamında başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

CHP’li Kiraz’dan Malatyalılara” Hakkınızı Helal Edin” Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllar İl Başkanlığı görevini layıkıyla başarılı şekilde yapan, daha sonra 2023 genel seçimlerinde 2. Sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere giren ve seçilmesine ramak kalan Enver Kiraz” Bütün Malatyalıların tercihlerine sonsuz saygı duyarak, eksiklerim varsa da hakkınızı helal edin diyor ve bütün hemşerilerimi ve partimin her bir ferdini saygı ile selamlıyorum”

İl Müdürü Mehmet Aksoy“ Türkiye Yüzyılı Üretim Yüzyılı İle Mümkün Olacak”

Türkiye’nin önemli Bürokratlarından Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy sahadaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye’de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Başkan Yıldız” Demokrasi Adına Hak Edenin Kazanacağı Bir Seçim Olmasını Diliyorum”

Kavgasız, barışçıl bir seçim olmasını temenni ediyorum. Demokrasi adına hak edenin kazanacağı bir seçim olmasını diliyorum. Ayrıca gönlümüz bir değişimden yana, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Malatya’da ve Türkiye’de başarılı olmasını diliyorum”