Çalık Haberleri

Çalık Haberleri

Kernekliler Bir Araya Geldi Eski Günleri Yad Ettiler

Alabaş" Kernekli olmak ayrıcalıktır. Kernekli olunmaz Doğulur. Türkülerde dahi aney, aney kerneklimisin Türküsü en güzel örnektir."

YHT ile Seyahat Etmek Ayrıcalıktır

Uçak konforundan daha keyifli ve daha kaliteli hizmet sunan Yüksek Hızlı Tren fiyat tarifesi ile Otobüs ücretinden neredeyse yarı yarıya…

Yazar Dr. Mustafa Çalık Hayatını Kaybetti

Yazar, tarihçi ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi sevenlerini üzdü.

‘Çarşıbaşı Park Projesi’ Battalgazi’nin Kimliğine Renk Katacak

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de yeşil alan oluşturma çalışmaları doğrultusunda toplamda 160 bin metrekareyi kapsayan Çarşıbaşı Park Projesi’nde çalışmalar hızlandı.

Bilim ve Tosun Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, AK Parti önceki dönem Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Necatİ ve Hatice Tosun Çiftinin biricik oğulları iş adamı Celal Tosun ile Bilim Ailesinin kızı Hatice Berfin düzenlenen düğün merasimiyle evlendi.

AK Parti MKYK Üyesi Çalık’tan Gazetecilere Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi 27.Dönem Milletvekili Öznur Çalık Malatya’da zor şartlarda saha çalışmalarını yansıtmaya çalışan Basın konteynırlarına ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Gören“ Malatya’da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

Çalık” Malatyalı Hemşerilerimize Şükranlarımı Sunuyorum”

AK Parti önceki dönem Malatya Milletvekili Öznur Çalık Malatyalıların 14 Mayıs’ta seçimlerde gereğini layıkıyla yaptıklarından dolayı teşekkür mesajı yayınladı.

Bakan Ersoy” Onların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz”

Vatandaşları konteynerlerde ziyaret eden Bakan Ersoy, Milletvekili Çalık ve Başkan Gürkan daha sonra çocuklarla buluştu.

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan Gıda Toptancıları İle Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Çalık“ Bir Oy Dünyanın Dengesini Bozacak”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak“ Burada Çok Güzel Üretim Potansiyeli Var”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Organize Sanayi Bölgesinde ki Çalık Denim Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Meclis Üyesi Karakaş” Devlet İlk Andan İtibaren Sahadaydı”

AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karakaş “ Depremde Devlet Nerede “ diyenlere Devlet İlk Andan itibaren Sahada her yerdeydi diyerek meclis kürsüsünden sert sözlerle yüklendi.

AK Parti Genel Bşk.Yard. Mehmet Özhaseki Malatya’yı Ziyaret Etti

“Bu Günler İnsani Olarak Yardımlaşma ve Dayanışma Günüdür”

Bakan Çavuşoğlu’ndan Malatya’daki Depremzedelere Ziyaret

Devlet, Millet El Ele Vererek Tüm Deprem Bölgelerini Ayağa Kaldırmamız Gerekiyor

TBMM Başkanı Şentop Malatya’da İncelemelerde Bulundu

TBMM Başkanı Dr. Mustafa Şentop Malatya’ya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Özer: 71 İle Nakil Sağlayacak Kapasiteyi Oluşturduk

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da İtfaiye AFAD Koordinasyon Merkezinde bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ortak Paydası ve Geçmiş Olmayanların Gelecekleri de Olmayacak

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kale ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye Yüzyılını Hep Birlikte İnşa Edeceğiz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, Yeşilyurt’lu Muhtarlarla İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

AK Partili Çalık: Malatya’da Yatırımlarımız Devam Edecek

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci, Yaygın E. Belediye Başkanı İrfan Karataş ve partililerle birlikte Battalgazi ilçesindeki Yeniköy, Hacıyusuflar ve Yaygın mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partili Çalık Darendelilerle Buluştu

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Darende ilçesini ziyaret ederek, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

AK Partili Çalık: Emeklimize En Düşük 5 Bin 500 Lira Maaş Vereceğiz

AK Partili Çalık: “AK Parti’mizin oyu yüzde 42”

AK Partili Çalık: AK Parti Milletin Partisidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti, her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. AK Parti'nin hikâyesi, bir milletin aşk hikâyesidir.” dedi.

Malatya Kuzey Çevreyolu'nun 32,1 Kilometresi Tamamlandı

Milletvekili Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte yapımı devam eden 53,5 kilometrelik Malatya Kuzey Çevreyolu'nda incelemelerde bulundu.

Çalık: 2023’te Bir Kez Daha Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olacak”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı net.

AK Partili Çalık: Türkiye Yüzyılını Başlatıyoruz

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Yazıhan ilçesini ziyaret etti.

Mv. Çalık’tan Kırkgöz Sahil Parkı Projesine Övgü

AK Parti Malatya Milletvekili Çalık: “Denizi Olmayan Kente Sahil Getiren Başkanımızı Tebrik Ediyorum”

AK Partili Çalık: 2023 Milletimiz ve Ülkemiz İçin Son Derece Önemli Bir Sene

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyıl’ını başlattık” dedi.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Proje’sinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor.

6. Bölge Teşvik Süresi 2 yıl Daha Uzatıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığını ve böylece yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.