Çevre Haberleri

Çevre Haberleri

Tüfenkci“ Çarşımızın Diğer Bölgelerinde De İnşaatlar Hızlıca Başlayacak”

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Malatya için önem arz eden birçok konuyu etraflıca konuştuklarını ifade etti.

Prof. Dr. Geçit“ Hedefimiz Sağlıklı Temiz ve Güzel Bir Yeşilyurt”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit Özsan Sanayi Sitesindeki Temizlik ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Başkan Taşkın“ Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık”

“ Battalgazi İlçesinde Yerinde Dönüşüm Yapılacak Mahalle Sayısını Daha Da Artıracağız”

Başkan Taşkın’dan İl Müdürü Cengiz Başer’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Battalgazi’mizin yeniden inşası için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz.”

Malatya’da Kırsal Konutların Yapımı ve Yer Teslimleri Hızla Devam Ediyor

Malatya Genelinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi Depremlerde meydana gelen barınma sorunlarını hızla çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Özhaseki” Yıl Sonuna Kadar 200 Bin Deprem Konutunu Teslim Edeceğiz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “Yıl Sonuna Kadar 200 Bin Deprem Konutunu Teslim Edeceğiz”

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Birimşe Derneğinde Bayramlaşma Törenine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Bakan Özhaseki“ Ne Söz Verdiysek Yapacağız”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ekibiyle birlikte geldiği Malatya’da yapımı devam eden projeleri inceledi. Malatya’yı 1 yılda ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Vatandaşları Bilgilendiriyor

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğünden Rezerv Yapı Alanı Hakkında Bilgilendirme Toplantılarına vatandaşlardan Büyük İlgi görüyor.

MİDİDER Başkanı Mehmet Ayhan Hayatını Kaybetti

AHA - İstanbul / Malatya ili Darende İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ayhan yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti

Yıldırım“ Malatyalılar, Bu Kenti Yıkanlara ve Enkaza Çevirenlere Yetki Vermemeli”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Valilik yanı Mücelli Caddesi ve yakın çevrede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılında İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Sürdürdü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haşere ile mücadelede2023 yılında da tüm hızıyla devam etti.

Etkinliklerde Malatya Neden Yok?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının ara tatil sürecinde deprem bölgesindeki çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyeceği programda Malatya’ya neden yer verilmedi?

Bakan Özhaseki” Yağmur Çamur Demeden Tüm Gayretimizle Sahadayız”

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “Depremden Etkilenen 11 Şehrimizde; 930 Şantiyede, 110 Bin 450 Çalışma Arkadaşımızla 7 Gün 24 Saat, Yağmur Çamur Demeden Tüm Gayretimizle Sahadayız”

Ağbaba” Çevreyoluna Emeklinin 1 Aylık Maaşı Kadar Ödenek”

Çevreyoluna 2024 yılı için 10 bin lira ödenek ayrılmasını eleştiren Ağbaba, AKP’nin ömrünün bu yolu bitirmeye yetmeyeceğini belirtti.

Geçici Ticaret Merkezinde Esnaflardan Mescid Tepkisi

Esnafların ve vatandaşların namaz kılmaları için yapılan Malatya Merkez Geçici Ticaret alanında bulunan bay ve bayan Mescid’in gerekçe gösterilmeden kapatılmasına esnaflardan büyük tepki.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Malatya İl Müdürlüğünde Kaos Mu Var?

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız yazılı basın açıklaması yaparak Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Malatya İl Müdürlüğü’nde yaşanan sorunları kamuoyu ile paylaştı.

Özhaseki” Deprem Konutlarını En Güzel Şekilde Yapıyoruz”

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki“ Dünyayı At Gözlüğüyle Takip Edip, İdeolojisi Dışında Hiçbir Şeyi Tanımıyorlar”

Mv. Tüfenkci’den Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'na Ziyaret

Tüfenkci: “Kuzey Çevreyolu’nun müteahhidinin değişmesi, yeni Havaalanı Terminal Binasının şantiyesinin biran evvel kurulması kararı alındı”

Gürkan” Yeni Yollar İle Birlikte Şehrin Yeniden İhyası Çok Daha Kolay Olacak”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Anayurt Bulvarı, Kuzey Kuşak Yolu, Kuzey Çevre Yolu ve ana arterle birlikte 4 arter bu bölgede olacak”

Bakan Özhaseki” Denetlenen Binalara Kimlik Belgesi” Takılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapıların Kontrolünü Sağlamak Amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni Başlattı.

MASKİ Çevre Laboratuvarı Akreditasyon Belgesi Yenilendi

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Çevre Laboratuvarı’nı ziyaret ederek, çalışanları tebrik etti.

Akçadağ Eğin Mahallesindeki Afet Köy Evleri Sahiplerine Veriliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında Afet Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni düzenlendi.

Bakanı Mehmet Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Zelyurt AFAD ve Çevre Şehircilik Bakanlığına Ziyaret

Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 6 Şubat depremi ile büyük yıkım yaşayan Doğanşehir'de yapılacak olan köy evleri için ve hizmetler noktasında Ankara'da temaslarını sürdürüyor.

Çarşı Merkezindeki Çalışmalar Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

“Milli Ağaçlandırma Günü” Kapsamında Fidan Dikim Etkinliği

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, 81 İlde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ...

Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Çevre Yolunun Yükünü Alacaktır”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Malatya’nın İkinci Çevre Yolu Olacak”

Başkan Gürkan’ın Malatya Çarşısı Girişimleri Sonuç Verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Malatya’da Çalışmalara Hız Verdi. Malatya Çarşısı’na Yapılacak 1000 Konut Projesinin Yerleri Belirlendi