Çıkma Haberleri

Çıkma Haberleri

Geçit“ Bu Şehirde Bir Daha Tabutlar Çıkmasına Müsaade Etmeyeceğiz”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Koyunoğlu Mahalle Sakinleriyle Buluştu.

Prof. Dr. Geçit” Gelir Gelmez Yapı Okulu Kuracağız”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit:“ Bu şehirdeki binalardan tabutlar çıkmasına müsaade etmeyeceğiz”

Malatyaspor Hükmen Galip

Malatya'yı Bal Ligi'nde Temsil Eden, Hekimhan Belediyespor Bugün Malatyaspor İle Oynayacağı Karşılaşmaya Çıkmayarak Ligden Küme Düştü.

Galatasaray ve Fenerbahçe Suudi Arabistan’da Oynanacak Maça Çıkmama Kararı Aldı

Galatasaray ve Fenerbahçe Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta oynanacak Süper Kupa Finaline çıkmayacaklarını açıkladı

Kahramanmaraş Orta Hasar’a Çözüm Buldu Sıra Malatya’da

Kahramanmaraş Belediyesi Orta Hasar Çıkmazına Çözüm Buldu… Malatyalı da Aynı Adımı Bekliyor

Sağlık Bakanlığından Önemli Uyarı

Sağlık Bakanlığı birkaç gündür meydana gelen aşırı sıcaklara karşı vatandaşları “ Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın” uyarısında bulundu.

Yıldırım” Rozetsiz Siyaset Yapacağız”

Recep Tayyip Erdoğan'a Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcudur!

Başkan Özcan Yetiştiricilerle Bir Araya Geldi

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, “Damızlık hayvancılık konusunda hassasiyetin ön plana çıkması lazım.

Malatya Galataspor Kulübünden İnovasyon ve Patent Bilincine Vurgu

Malatya U-15 Futbol Amatör Kümede Maçlara Çıkan Malatya Galataspor Kulübü İlginç Bir Forma Reklamı İle Maçlara Çıkmaya Başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üretmek İçin Ter Dökmek Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" Toprağımıza Sahip Çıkmanın, Onu İşleyen Çiftçilerimize Destek Olmanın Gayreti İçindeyiz"

Fırıncılar Ekmek Fiyatını Beğenmedi

Malatya’da Ekmek fiyatlarının 4 liradan 5 liraya çıkmasıyla birlikte zamlı fiyat 1 Ocak itibarıyla başlarken Fırıncı esnaflarından fiyatlara tepki gelmeye devam ediyor.

Evren” Esnaflarımızın Beklentisi Sicil Affının Çıkması”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Hükümetin Esnaflara Sicil Affını çıkarmasını acilen beklediklerini söyledi.

Başkan Güder’den 15 Temmuz Mesajı

“Ne o gece milletimize karşı yapılan ihaneti unutacağız, ne de milletimizin tarih yazan kahramanlığını, devletine ve demokrasiye sahip çıkmak için yazdığı destansı direniş ruhunu unutturacağız”

14 Mart Tıp Bayramı

Sağlıkçılara sahip Çıkmalıyız...

Battalgazi Her Geçen Gün Daha Da Güzelleşiyor

Başkan Güder: “Hedefimiz Geçen Yılın Üzerine Çıkmak”

Başkan Apohan, 'Haber Siteleri de Basın Kanununa Tabi Olmalı'

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan," İnternet Medya yasası biran önce çıkmalı ve İnternet medyası yasal statüye kavuşturulmalı" dedi.

Yoğun Karda Battalgazi’deki Can Dostlar Unutulmadı

Battalgazi’de kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Battalgazi Belediyesi sahip çıkmaya devam ediyor.

Keskin, “Malatya Bu Kadar Sessiz bir Memleket Değildi?”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, isimlerin gelip geçici, kentin ortak sevdası Malatyaspor’un kalıcı olduğunu belirterek, herkesi ve her kesimi yapılan haksızlıklar karşısında takıma sahip çıkmaya davet ederek, “Malatya bu kadar sessiz bir memleket değildi” dedi.

Bu Devlete Sahip Çıkmak Hepimizin Görevidir

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında Konuşan Başkan Gürkan: “Bugün Bu Sıralarda Oturabiliyorsak Bunu Cumhuriyetin Kazanımlarına Borçluyuz”

13.Uluslararası Kısa Film Festivali Jüri Heyeti, Lezzet Caddesini Gezdi

İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenen 13.Uluslararası Kısa Film Festivalinin Jüri Heyeti Üyeleri ve oyuncular, Yeşilyurt’un tarihsel ve kültürel hazinelerinin ön plana çıkmasını sağlayan Lezzet Caddesinde ki Konak ve Müzelerde incelemelerde bulundular.

Mv. Çakır' Yeni Cami Yılsonunda Açılacak'

“Camideki çalışmalar devam ediyor, bir aksilik çıkmazsa yılsonunda ibadete açılacak”

Başkan Gürkan'dan Gaziler Günü Mesajı

"Şehit Yakınlarına ve Gazilerimize Sahip Çıkmak Milli Bir Vazifedir"

Yeşilyurt Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Çınar“ Yeşilyurt Belediyespor’a Herkesin Sahip Çıkmasını İstiyoruz”

Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu Toplantısı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında, Malatya'da çıkması muhtemel orman yangınlarının önlenmesi, çıkan orman yangınlarına en kısa sürede müdahale edilebilmesi ve en az zararla söndürülebilmesi ile ilgili ek tedbirlerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Keskin 2023 hedefi için esnafın ayakta kalması şarttır

MESOB Başkanı Şevket Keskin, sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’dan itibaren sona ermesi ile birlikte esnaf camiasının sadece ekonomik anlamda değil, sosyal anlamda da bir nefes alacağını belirterek, “Hükümetimizden esnaf için yeni destek program ve uygulamaları bekliyoruz. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi mutlaka sağlanmalı” dedi.

81 İl Valiliğine Baro Genel Kurulları Genelgesi Gönderildi

Genelgede 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı hatırlatıldı.

EVREN: Esnaf için sicil affı bekliyoruz

Malatya Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, takibe düşen esnaf için sicil affı taleplerini yineleyerek, en kısa sürede affın çıkmasını beklediklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Otopark Alanlarında Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamalarından istifade ederek, pandemi nedeniyle temizlik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

İçişleri Bakanlığından Yeni Genelge

İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs sabat 05.00'ten itibaren uygulanacak kademeli normalleşme tedbirlerine ilişkin genelgeyi açıkladı. Akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması 21.00'de başlayacak. Hafta sonları ise sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Büyükşehir Bayram Süresince Görev Başında

Malatya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Ramazan Bayramı’nın sorunsuz geçmesi için gerekli tedbirleri aldı.