Çil Haberleri

Çil Haberleri

Ağbaba“ Emeklilerin Huzurlu ve Keyifle Yaşayacakları Bir Malatya Oluşturacağız”

Veli Ağbaba, Malatya’da emekli derneklerinin başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Güder’in Bir Projesi Daha Hayat Buldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.

Koray Aydın“ Bu Ülkenin Türk Milliyetçilerine İhtiyacı Var”

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

Ağbaba“ Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Herkes Hissedecek”

Ağbaba, “Bu büyük deprem bizi fiziken yıktı ama ardından yaşananlar bizi üzdü, kırdı. Birileri maalesef yukarıdakiler üzülmesin diye “Malatya’da her şey yolunda” açıklamasında bulundular.

Başkan Kahveci“ Hedefimiz Yüzde 85”

Kahveci” Malatya ve Battalgazi bilir ki gerçek belediyecilik, adil belediyecilik, hizmet belediyeciliği AK Parti’dir. AK Parti kadroları işinin ehli, sözünün eridir”

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

YRP Adayı Öztürk” Pütürge Refaha Kavuşacak”

Aydın Öztürk” Pütürge’de Ahlaklı Belediyecilik İçin Yeniden Refah Diyoruz”

Malatya'da Narkotik’ten Sokak Satıcılarına Operasyon

Malatya'da Sokak satıcılarına yönelik yapılan fiziki takipli operasyonlarda 2 farklı olayda 2 ikamet, 2 araç ve 4 şahıs üzerinde yapılan aramalarda;

Hekimhan Bir Değerini Daha Yitirdi” Eğitimci Hasan Adıgüzel Vefat Etti”

Hekimhan’ın Güzelyurt İlçesinin yetiştirdiği önemli eğitimcilerinden Emekli Öğretmen Hasan Adıgüzel vefat etti.

Tavacı Seydo Yeni Yerinde Faaliyetine Başlayacak

Malatya’da 56 yıldır Babadan oğula Akpınar’da Tavacılık mesleğini yapan Tavacı Seydo yeni konseptiyle çok yakında Malatyalılara yeni yerinde hizmet verecek.

Battalgazi Devlet Hastanesi Yönetimi DOWN Sendromlu Çocukları Unutmadı

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan” Hastanemizde düzenlenen etkinliğe, DOWN sendromlu çocuklar, aileleri ve dernek yöneticilerimizle katıldık.

Ağbaba“ Herkesin Yüzünün Güldüğü Bir Kent Olacak”

Biz göreve geldiğimizde mutlu insanların olduğu, herkesin yüzünün güldüğü, kimsenin ayrımcılığa uğramadığı bir kent olacak

Yılmaz“ Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla 44 Hizmetin Açılışı Yapıldı

“Çürük Bina Yapan Müteahhitlerin Suç Ortaklarına Malatya Teslim Edilmemeli”

Yıldırım, “Malatya’da ahlaklı belediyecilik dönemini biz başlatacağız. Çürük zemine çürük bina yapan müteahhitlerin suç ortağı zihniyete Malatya bir kez daha teslim edilmemeli.”

Prof. Dr. Gezer’den 100 Günlük Acil Eylem Planı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Gözde Sağlık Grubu 14 Mart’ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu’nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tıp Fakültesi öğrencilerinden öğrenci temsilcisi Ezgi Demircan yaptı.

Ağbaba‘ Malatya’yı İttifak İle Yöneteceğim’

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Ben bir partinin değil Malatya’nın adayıyım. Malatya’yı ittifak ile yöneteceğim. Belediyenin kapısından Türk’ü de, Kürt’ü de girecek. Hiç kimse ayrımcılık yaşamayacak”

Büyükşehir’den Lise Öğrencilerine Kaynak Kitap Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında öğrencilerin başarılarını ve kazanımlarını arttırmak amaçlı başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Ağbaba“ Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Oluşturacağız”

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.

YRP’li Yıldırım“ Yürekleri Varsa Rezerv Alan Haritalarını Açıklasınlar”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım“ Rezerv alan haritalarını açıklasınlar, hangi rantçı siyasetçilerin binaları korunmuş, bir Malatya görsün”

Akçadağ Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Atasözleri ve Deyimler Etkinliğini

Akçadağ İlçesinde eğitim kalitesi her geçen gün artarak devam ederken Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz ise tüm imkanları öğrenciler için seferber etmiş durumda.

“Minikler Okula, Ata Tohumları Seraya”

Yeşilyurt Belediyesi Öğrencilere Yönelik Tarımsal Eğitimlerine Hız Verdi

“Cumhuriyete Doğru” Tiyatro Oyunu Malatya’da İzleyicilerle Buluştu

T.C. Millî Eğitim Bakanlığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı projeleri kapsamında Vakıfbank ana sponsorluğunda “Cumhuriyete Doğru” adlı tiyatro oyununu hazırladı.

Bakan Özhaseki“ Ne Söz Verdiysek Yapacağız”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ekibiyle birlikte geldiği Malatya’da yapımı devam eden projeleri inceledi. Malatya’yı 1 yılda ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Moral Hediyesi

6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, deprem psikolojisinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla akıl oyunları ile oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

YRP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Aslan” İlkeli Belediyecilik Yapacağız”

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şehir Plancısı Murat Aslan Basın Konteynerinde bulunan Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

Yıldırım“ Malatya’da Konteyner Kentte Yaşanan Sıkıntılar Chp’nin Yönetiminde Olan Hatay’da Yaşanmıyor”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Eski milletvekilleri, mevcut milletvekilleri ve siyasetçiler çok kötü bir intiba bırakmışlar.

Çamlıca Kolejinden Spor’da Türkiye Başarısı

Çamlıca Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıtaç;"Çamlıca Okulları, spora verdiği önemle öğrencilerinin başarılarına her zaman destek olmaktadır.