Çinkılıç Haberleri

Çinkılıç Haberleri

Memleket Partisi Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adaylarından Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkan Burcu Benay Turfanda Çinkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Talha Ucuzcu ve Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Yasin Palalı Malatya Derin Haber’e Ziyarette bulundu.

İktidar Malatya’yı Kaderine Terk Etti

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç “İktidar en fazla oyu aldığı Malatya’ya sahip çıkmıyor” dedi.

Turfanda Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Diş Hekimi Tuncay Turfanda ( 82 ) bir süredir tedavi gördüğü yaşam mücadelesine yenik düşerek vefat etti.

Çınkılıç” Ne Üreticimiz Mutlu, Ne De Tüketicimiz Mutlu”

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç düzenlediği basın toplantısında Bitkisel ve hayvansal üretimde yaşanılan sorunların çözümü yok olanı ithal etmek değildir. Çözüm üretimde. Üretmek, daha fazla üretmek zorundayız” dedi.

Memleket Partisi İl Teşkilatı Gündüzbey Halkıyla Buluştu

İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gündüzbey Mahallesinde işsiz gençlerin ve hayat pahalılığından yakınan vatandaşların ilgi odağı oldu.

Memleket Partisi İl Yönetiminden Baro Başkanlığına Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, İl Genel Sekreteri Av. Çağrı Sarıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Abuzer Fırat ve İl yönetim kurulu üyesi Av. Hakan Güler Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez’i makamında ziyaret etti.

Başkan Çinkılıç’tan MTB’ye Ziyaret

Ziyaret programlarına hız kesmeden devam eden Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ziyaret ederek Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ile görüştü.

Başkan Çinkılıç” Esnaflarımızın Durumu Ne Olacak?

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Pandemi döneminden sonra artan kur farkı ve her şeye gelen zamlardan en çok etkilenen kesimin Küçük esnaflar olduğunu belirtti.

Memleket Partisi İl Teşkilatından MGC ye Ziyaret

Memleket Partisi İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, Yönetim Kurulu üyeleri Abuzer Fırat ve M. Haluk Giray Malatya Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

Memleket Partisinde Kongre Heyecanı

Kurucu Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi 1. Olağan Kongrelerini yapmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı Mesajları mesajı yayınlayanlar

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Buluştu

CHP den ayrılarak kendi partisini kuran ve önce Memleket hareketiyle başlattığı oluşumu Memleket Partisiyle bir çatı altında toplayan ve Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Malatya İl Kurucu Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç Malatya’daki medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Memleket Hareketi Partisi Kurucu İl Bşk. Benay Turfanda Çinkılıç Atandı

Memleket Hareketi’nin Malatya adresi belli oldu. Kurucular Kurulu’nda yer alan Benay Turfanda Çinkılıç , partinin Malatya Kurucu İl Başkanı olarak atandı.