Çözdü Haberleri

Çözdü Haberleri

13 Mahalle’nin İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı 13 mahallenin içme suyu sorununu çözdü.

“Hizmet Ettikçe Mutlu Oluyorum”

Yeşilyurt İlçesi Cafana Mahallesi halkı ile bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bir insan mutlu olmak istiyorsa, bir başka insanın bir problemini çözsünler. Ben sorun ve sıkıntıları çözdüğüm zaman çok mutlu oluyorum” dedi.

Keskin’den Bakan Özer’e tepki; “Eğitim Sorununu Çözdünüz, Ekmek mi Kaldı?”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in 81 ilde meslek liseleri bünyesinde ekmek fabrikası kurulacağını açıklamasına tepki gösterdi.

“Karakavak’ın İmar Sorununu Büyük Oranda Çözdük”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Karakavak Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi. Çınar“ Karakavak’ın Kronikleşen İmar Sorununu Büyük Oranda Çözdük”

Kanser Hastasının yardımına Jandarma Ekipleri Yetişti

Malatya’nın Hekimhan İlçesi Güzelyurt Mahallesi sakinlerinden Kanser Hastası Hüsne Canpolat’ın tedavisi için gerekli ilaçların yoğun kar yağışından dolayı tedarik edememesini Jandarma ekiplerinin yoğun gayretleri çözdü.

Üreticinin Yol Sorununu Başkan Güder Çözdü

Beydağı’nın eteklerinde küçükbaş hayvancılık işiyle uğraşan üreticinin yaşadığı yol sıkıntısı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla çözüme kavuştu.

MASKİ, Karadere’nin Altyapı Sorununu Çözdü

Hekimhan İlçesi’ne bağlı Karadere Mahallesi’ne bin metre içme suyu hattı ve 2 bin metre kanalizasyon kolektör hattı ile abone bağlantı çalışması gerçekleştirildi.

Trafiğin Yoğun Olduğu Akpınar Meydanı Yeniden Düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Kent İçi ve Kırsalda Ulaşım Sorunlarını Tek Tek Gideriyor