Derneği Haberleri

Derneği Haberleri

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Birimşe Derneğinde Bayramlaşma Törenine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

Millioğulları” 10 Nisan Laiklik Günü Kutlu Olsun”

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları 10 Nisan Laiklik Günü dolayısıyla yazılı basıl açıklaması yaptı.

AKÇADAĞDER Hemşerileriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dün olduğu gibi bu günde Akçadağ ilçesinde Aile buluşmalarına önem vererek hemşerileriyle buluşuyor.

Prof. Dr. Geçit“ Yetimler Kervanı Derneği Çok Saygın Bir İş Yapıyor”

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit’ten STK Ziyaretleri

Ankara Malatyalılar Derneği Mansur Yavaş’ı Fahri Hemşeri İlan Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş” Malatyalılara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Malatyalıların hemşerisi olmaktan mutluluk duyarım”

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hayırseverleri Bekliyor

Malatya’nın ve Bölgenin en önemli yardımlaşma derneği olan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan Ayı dolayısıyla Hayırseverleri bağışta bulunmalarını beklediklerini belirtiyor.

Battalgazi Muhtarlar Derneği’nden Başkan Güder’e Teşekkür Plaketi

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Maskar” Akçadağlılar Yapılanları Asla Unutmaz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ ve Akçadağlı sözünü söyler, Yapılanları da unutmaz” dedi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan” Diyanet - Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Her Caminin Bir Derneği Olmalı ve Bu Dernek İhtiyaç ve Giderleri Karşılamalı

Ağbaba’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Ağbaba” Hep Birlikte Güzel Bir Malatya İçin Çalışacağız”

AKÇADAĞDER Kadınlar Gününü Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dünya kadınlar gününde her zamanki gibi yine anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

İyi Parti Adaylarından Akçadağlılar Derneğine Ziyaret

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı ile İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Masklar ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Ankara Hekimhanlılar Derneği Bşk. Uzunoğlu’ndan Malatya Derin Haber’e Ziyaret

her yıl yüzlerce öğrenciye burs vermesiyle bilinen Ankara Hekimhanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin başarılı ve Çalışkan Başkanı Vahap Uzunoğlu Malatya Derin Haber’i ziyaret etti.

Emekliler Haklarını Aradı

Tüm Emekliler Sendikası, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, Türkiye Emekliler Derneği tarafından ortak gerçekleştirilen eylemde, içi boş vaatlerle göz boyamak yerine haklarının verilmesi talep edildi.

AKÇADAĞDER Yönetiminden AFAD İl Müd. Altındal’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar beraberinde Akçadağ Kolköy Mahalle Muhtarı Veysel Özkan ile Birlikte AFAD Malatya İl Müdürü Ali Altındal’a ziyarette bulundu.

Ozan-Der Yönetiminden Ankara Hekimhanlılar Derneğine Ziyaret

Halk Ozanları Kültür Derneği (OZAN-DER), kuruluşunun 50. yılından dolayı çeşitli etkinliklerini sürdürüyor.

Arapgir Hükümet Hizmet Binasının Yerinde Yapılması İsteği

Arapgir Kültür Derneği Tarafından Cumhurbaşkanlığı Yüksek Makamına, İçişleri Bakanlığı’na, Malatya Valiliğine, Arapgir Kaymakamlığına yazılı Dilekçe İle Başvuruda Bulunuldu.

ASRİAD’tan CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Karakuş’a Destek Açıklaması

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet ile ileASRİAD( Asrın İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanlığı) nı ziyaret etti.

MİDİDER Başkanı Mehmet Ayhan Hayatını Kaybetti

AHA - İstanbul / Malatya ili Darende İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma, Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Ayhan yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti

Pütürge Bir değerini daha Yitirdi; Ecz. Güzin Koçak’ın Baba Acısı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı, önceki dönem MHP Malatya Milletvekili adayı Malatya’nın sevilen ablası Güzin Koçak’ın muhterem babası eğitimci Aydın Atilla vefat etti.

Alkas kurucak köyü derneğinde Mevcut Başkan Murat Didin İle Devam Kararı

İstanbul’da önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Alkas Kurucak Köyü Derneği Kongresinde mevcut başkan Murat Didin güven tazeleyerek yeniden seçildi.

Atanamayan Uzmanlar Derneği Meclis Görüşmelerine Devam Ediyor

Uzman Çavuşların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri çerçevesinde yapılan atamaları 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanununun 5’inci maddesinin son fıkrası ile Uzman Erbaş

Malatya Saha Komiserleri Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Saha Komiserleri Malatya Derneği, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda mevcut Başkan Osman Nuri Karaağaç tekrar başkanlığa seçildi.

TFFHGD Başkanlığına Batuhan Gültek Seçildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi 14.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

GEDER Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Malatya’nın Önemli Türkiye’nin saygın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından kısa adı Geder olan Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkan Ahmet Bayduz Başkanlığında yönetim Kurulu Toplantısını yaptı.

Emekliler Zamda İyileştirme Talep Ediyorlar

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi talebinde bulundu.

MÜSİAD Şubesinin Konuğu Vali Yazıcı Oldu

Vali Ersin Yazıcı Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Malatya Şubesi Tarafından Düzenlenen “Dost Meclisi” Toplantısına Katıldı

Başkan Güder“ Bölgemizin Her Noktasına Dokunduk”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Bingöllüler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Saim Balat ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Apohan’dan Yeni Yıl Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, son günlerini yaşadığımız 2023 yılına güle güle derken yeni yılla ilgili bir mesaj yayımladı.