Etmek Haberleri

Etmek Haberleri

Gece Terleyerek Uyanıyorsanız, Dikkat!

Vücudumuzun ısısını kontrol etmek için gerekenden fazla ter salgılaması ‘aşırı terleme’ tıp dilinde de hiperhidroz olarak tanımlanıyor.

Prof. Dr. Geçit“ Bizim Tek Bir Derdimiz Var Oda Hizmet Etmek”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit“ 55 Bin Konutu Bir Yıl İçinde Teslim Ediyoruz”

Geçen” Battalgazi İlçemize Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, 6 Şubat depremlerin üzerinden 13 ay geçti hizmet yok diyerek eleştirdi.

Yıldırım“ Genel Başkanımıza Laf Etmek Senin Haddine Değildir Ey İl Başkanı”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım “O il başkanı haddini bilsin, işine baksın” “Yeniden Refah’a oy verdiğinizde Cumhurbaşkanı sizin sesinizi duyacaktır”

Ecz. Bengül Uğurlu“ 40 Projemle Malatya’yı Yeniden İnşa Etmek İçin Varım”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Eczacı Bengül Uğurlu,” Üzerinde özenle durularak şehrin ihtiyaçlarına yanıt verecek 40 projemle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talibim”

Yıldırım” Malatya Çarşısı Nasıl Olacak, Kendileri Bile Bilmiyor”

Bilal Yıldırım, “Malatya’da çok ciddi bir sıkıntı var, Malatya’yı rant kapısı olarak görüyorlar. Biz Malatya’ya rant için değil, hizmet etmek için talip olduk”

YHT ile Seyahat Etmek Ayrıcalıktır

Uçak konforundan daha keyifli ve daha kaliteli hizmet sunan Yüksek Hızlı Tren fiyat tarifesi ile Otobüs ücretinden neredeyse yarı yarıya…

Başkan Güder’den Şehri Geleceğe Doğru Hazırlayan Projeler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, görev yaptığı 5 yıllık dönemde Battalgazi’nin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek adına birçok projeye imza attı.

Pilten” Yeşilyurt’umuza Hizmet Etmek Amacındayız”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Selim Pilten Yeşilyurt Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Şarlak' Yerli ve Milli Markalar Üretmek Zorundayız'

ASKON Malatya Şube Başkanı Şarlak "Boykot ettiğimiz her ürünün yerine mutlak suretle halkımızın yerini doldurabileceği ürünleri ülke olarak üretmemiz gerekmektedir.

Mv. Ölmeztoprak” Şehrimizi Hep Birlikte Tekrar Ayağa Kaldıracağız”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak deprem sonrası yaşanan sorunlara ve taleplere çözüm üretmek için düzenlediği ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

Vali Yazıcı’dan Yeşilyurt İlçesine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kurumların iş ve işlemlerini yerinde denetlemek, vatandaşların sorun ve taleplerini tespit etmek amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Kutsal Baytak’tan İlçeyle ilgili brifing aldıktan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret etti.

Vefa Otobüsü İlk Olarak Elazığ’ı Ziyaret Etti

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, 6 Şubat'ta yaşanan depremler sonrası Malatya'ya sağlanan destekler için teşekkür etmek amacıyla hazırlanan ve şehir şehir gezecek olan "Vefa Otobüsü" nün ilk durağı Elazığ oldu.

Demir: Çalışmalarımız 13 İlçemiz ve 718 Mahallemizi Kapsayacak Şekilde Devam Etmekte

Yeşilyurt İlçesi Üçgöze Mahalle Yolu Asfaltlanıyor

Başkan Çınar“ Çocuklarımızı Mutlu Etmek Asli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Çocuklara Yaz Tatili Hediyesi Olan ‘Cambaz Mithat’ Sirk Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Fendoğlu, “Malatyalıların Acılarını Hafifletmek Öncelikli Görevimizdir”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya ve deprem bölgesinin Kurban Bayramı buruk girdiğini belirterek, “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin özel bir sevgi ve muhabbet duyduğu Malatya ve Malatyalıları, önümüzdeki bayramlara acıları hafifletilmiş, kenti yeniden imar edilmiş bir şekilde kavuşturmak için her türlü çalışma ve projelerin takipçisiyiz.” dedi.

Bakan Göktaş’tan Diyarbakır Annelerine Ziyaret

“Bir anne olarak Diyarbakır annelerinin haklı mücadelesini yüreğimde hissediyor ve sonuna kadar yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum.” diyen Bakan Göktaş, Türkiye’nin çok güçlü bir aile ve millet olduğunu, bu inancın ülkenin her köşesine nüfuz ettiğini ve her insanın kalbine işlendiğini söyledi.

2023 Yılı Yaz Dönemi Trafik Güvenliği Toplantısı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak yol ve sürüş güvenliği ile trafikte can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik denetim ve bilgilendirmelerimiz devam etmektedir.

Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor Malatya Güzelleşiyor

Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Solmazgül” Bugün 1 Mayıs ve Çocuk İşçiler”

Çocuk işçiliği ile mücadele etmek, sadece devletin veya uluslararası kuruluşların değil, tüm toplumun görevidir.

AK Partili Doç. Dr. Babacan" Malatya’mıza ve Ülkemize Hizmet Etmek İçin Buradayım"

 AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan” Malatya’mıza ve Ülkemize Hizmet Etmek İçin Buradayım” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday adayı Tahsin Yılmaz: ” Yine Yaparsa AK Parti Yapar”

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Tahsin Yılmaz, "Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Malatya’mıza ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur" dedi.

6 Lı Masa Liderleri Malatya’da

Kılıçdaroğlu: Sosyal Devlet Sizin Hakkınızı Size Teslim Etmek Zorundadır

Ağır Hasarlı Binalardan Eşya Tahliyesi İle İlgili Önemli Duyuru

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem İlimiz genelinde de yoğun bir şekilde hissedilmiştir. Müstakil ve artçı depremler ise hala devam etmektedir.

Çevreci Bir Nesil İnşa Etmek İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik

Şehit İbrahim Tanrıverdi Anadolu Lisesi Öğrencileri, Yeşilyurt Belediyesi Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisini İnceledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üretmek İçin Ter Dökmek Lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan" Toprağımıza Sahip Çıkmanın, Onu İşleyen Çiftçilerimize Destek Olmanın Gayreti İçindeyiz"

Akıncı; 5500 TL İle Bir Ayda Kim Geçinebilir?

Emekli ve memurlara verilen yüzde 30 zammı protesto etmek amacıyla tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilen basın açıklamalarından biri de Malatya'da gerçekleştirildi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasında birlikte hizmet sunma imkânlarını belirlemek, geliştirmek, güçlendirmek, karşılıklı değişim ve kullanımı teşvik etmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Kiraz” Atatürk Düşmanı Yazarın Programını Derhal İptal Edin”

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Atatürk’e hakaretten 1 yıl 3 ay cezası olan, ömrü FETÖ’ye hizmet etmekle geçen Mustafa Armağan isimli yazarın Yeşilyurt Belediyesi tarafından çocuklarla buluşturmasına sert tepki gösterdi;

İlk Sahil Parkı Projesi Tüm Hızıyla Sürüyor

Başkan Güder: “Bizim En İyi Yaptığımız Şey Halkımıza Hizmet Etmektir”