Finali Haberleri

Finali Haberleri

‘Sivil Toplum -Medya’ buluşmaları finali Ankara’da

Türkiye Yüzyılında 7 bölgede gerçekleştirilen ve Sivil Toplum Örgütü yöneticileri ile medya temsilcilerini buluşturan 'Sivil Toplum Medya Buluşmaları' programının finali başkent Ankara’da gerçekleştirildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe Suudi Arabistan’da Oynanacak Maça Çıkmama Kararı Aldı

Galatasaray ve Fenerbahçe Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta oynanacak Süper Kupa Finaline çıkmayacaklarını açıkladı

Riyad’da Kriz Takımlar Otelde Bekliyor

Suudi Arabistan’da Galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaşacağı Süper Kupa finali öncesi kriz yaşanıyor.

Battalgazi Bld - 1 Yeşilyurt Bld - 0

Malatya U 18 Gençler Yusuf Okyay Futbol Liginde Finali Yeşilyurt Belediye Spor Battalgazi Belediye Spor Arasında Oynandı. Maç Sonucu Malatya Birincisi Battalgazi Belediyespor oldu.

Battalgazi’de Bayram Dolu Dolu Geçecek

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi Dernekler Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek olan ‘Bekir Alyüz Futbol Turnuvası’nın finali ve ardından gerçekleştirilecek olan konser programı ile Kurban Bayramı dolu dolu geçecek.

Temassız Oyunlar Çocuk Şenliği

‘Temassız Oyunlar Çocuk Şenliği’ Projesinin Finali Millet Bahçesi’nde Yapıldı.

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Futbol Turnuvası Finali Yapıldı

AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih TAV” Bizler gençlerin özlerinde ki Fatih’leri, Yavuz’ları, Cezeri’leri ve Aziz Sancar’ları meydana çıkarabilmek adına tüm gayreti gösteriyor, gençsin önde yürü düsturu ile geleceğin Türkiye’sine koşar adım ilerliyoruz. "

Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması Finali İlimizde Yapıldı

​​​​​​​Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen “17.Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışması finali ilimizde yapıldı.

Önderli İmam Hatip Öğrencileri Proje Finalini Battalgazi’de Yaptı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin hayata geçirdiği “Türkiye’nin Önderleri” Projesi kapsamında Malatya’da eğitim ve öğrenim gören 75 imam hatipli öğrenci, proje finalini Battalgazi ilçesinde düzenlenen gezi ile noktaladı.

Kentini Bilenler Finalde Yarıştı

Malatya Kent Konseyi Tarih ve Kültür Mirası Çalışma Grubu, Malatya’mızın tarihini, kültürünü ve önemli şahsiyetlerini genç nesillere tanıtmak ve Malatya ile ilgili farkındalık uyandırmak amacıyla “Kendini Bil Kentini Keşfet” adı ile sadece Malatya temalı bilgi yarışmasının finalini gerçekleştirdi.