İkinci Haberleri

İkinci Haberleri

Yıldırım“ Malatya’ya İkinci Sınıf İnsan Muamelesi Yapmayın”

Bilal Yıldırım “ Kahramanmaraş’ta 8 bin 303 konut, Hatay’da 3 bin 304 konut, Adıyaman’da 5 bin 405 konut kurası çekildi. Malatya’da ise 1.700 konutun kurası çekildi. İnsan Allah’tan korkar.

Yıldırım“ Malatyalılar İkinci Bir Yıkımı Bir Daha Kaldıramaz”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım Resmi rakamlara göre 120 bin Malatyalı kara kışta konteynerlerde yaşıyor, ama Malatya’nın yıkımına neden olan sözde siyasetçiler sıcak villalarda yaşıyor.”

ORC Araştırma Şirketine Göre Ağbaba, Türkiye’nin En Başarılı 2. Milletvekili

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan ankette CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Türkiye’de 2023’ün en başarılı ikinci milletvekili oldu.

Yasemin Açık Vakfı kuruldu

Prof. Dr. Açık, “Cumhuriyetin ilk yüzyılının kazanımlarını taşıyarak, ikinci yüzyılına ışık tutacak bir miras bırakmayı amaçlıyoruz”

Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında Dünyanın En Güçlü Ülkelerinden Biri Olma Hedefine Yürüyoruz

Gürkan: Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında Dünyanın En Güçlü Ülkelerinden Biri Olma Hedefine Emin Adımlarla Yürüyoruz

Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Çevre Yolunun Yükünü Alacaktır”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Malatya’nın İkinci Çevre Yolu Olacak”

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Silajlık Mısır Hasadı ve Tarla Günü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi üretim alanında ikinci ürün olarak üretilen, hayvansal üretimde de önemli bir yem katkı maddesi olan silajlık mısır tarla günü hasat etkinliği kapsamında üretilen mısırların haşatına başlandı.

Amatör Spor Haftası Başladı

Her yıl Ekim ayının ikinci haftasında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Amatör Spor Haftası’’ Malatya Kanalboyu’ndan Millet Bahçesine doğru yapılan yürüyüşle başladı.

2’inci Ordu Komutanlığına Korgeneral Metin Tokel Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 11.08.2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Metin Tokel 2’inci Ordu Komutanlığına ataması gerçekleştirildi.

Benim Tek Derdim Hizmet; 2 Bölüm

Hamit KİRAZ'ın Kaleminden" İkinci yazım bir önceki yazımın devamı"

Başkan Gürkan Bayram Ziyaretlerine Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kurban Bayramının ikinci günüde de bayram ziyaretlerine devam ediyor.

Malatya Rekor Oy İle Cumhurbaşkanı Erdoğan Dedi

Malatya'da toplam seçmen 531.620 olurken en yüksek oy ise Kale İlçesinden geldi. Malatya'da ?,85 oyla Kale ilçesi en yüksek oy ile destek verirken ikinci Pütürge ve Merkez olarak Battalgazi ilçesi büyük oy oranıyla destek verdi.

Seçim Günü Uygulanacak Yasaklar Açıklandı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 28 Mayıs’ta ikinci turu gerçekleştirilecek. Seçim gerekçesiyle bazı yasaklar uygulanacak.

Fendoğlu“ Anayasanın ilk 4 Maddesi İçin Mücadele Veriyoruz”

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) ikinci kez Malatya milletvekili seçilen Mehmet Fendoğlu Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

Karabük Lezzet Şenlikleri Safranbolu'da Start Aldı

Bu yıl ikincisi kutlanacak "Türk Mutfağı Lezzetleri" çerçevesinde düzenlenen Karabük Lezzet Şenlikelerinin ikincisi Tarihi Kent Safranbolu'da başladı.

Adayların Oy Pusulasındaki Yeri Belli Oldu

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turundaki oy pusulasında ilk sırada Cumhur İttifakı’nın adayı Erdoğan, ikinci sırada ise Millet İttifakı’nın adayı Kılıçdaroğlu yer alacak.

CHP’li Kiraz” Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Önderliğiyle Başlayacak”

Malatya merkezde ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Malatya Mv. Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek istedi.

CHP’li Kiraz” Cumhuriyetin İkinci Yüzyılını Hep Birlikte Kuracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya’da CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yrd. Malatya Milletvekili Adayı Veli Ağbaba’nın da katılımıyla Halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldiler.

Malatya’nın Bel Kemiği Kayısı Bu Yıl Don Felaketine Uğradı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’’don Felaketi Malatya’ya İkinci Bir Deprem Yaşatmış Durumda’’

Kiraz, “Malatya'da Vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm İstiyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İkinci Sıra Milletvekili Adayı Enver Kiraz depremzedelerin derdini ilk günden bugüne dinlemeye devam ediyor.

ASKİ'den Malatya'ya İçme Suyu Desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem bölgesine desteklerini sürdürüyor: Malatya'ya İkinci İçme Suyu

Keskin’den kayısı üreticileri için ilaç temin edilmesi çağrısı

MESOB Başkanı Keskin, “Malatya’mız depremde büyük oranda etkilendi. Malatya’nın ikinci bir depremi ekonomik anlamda yaşamaması için alınması gereken önlemlerden biri de bu kentin ekonomisinin lokomotifi olan kayısı üretiminin sürdürülebilir olmasını sağlamaktır.

Akın Bodur, Bir Azmin Hikayesi

TSYD üyesi, Cumhuriyet gazetesi muhabiri AKIN BODUR annesiyle birlikte İskenderun'da 5 katlı bir apartmanın ikinci katında oturuyordu.

Başkan Güder, Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Vatandaşlarımızın Yanındayız

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.

81 İl Valiliğine 2022-2023 Eğitim Öğretim İkinci Yarı Yılı Genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri” ile ilgili genelge gönderildi.

Trakya' nın En Kapsamlı Tarım Fuarının 2. cisi Kırklareli’nde Açıldı

Kırklareli Valiliği, Kırklareli Belediyesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde Kırklareli’nde ikincisi düzenlenen Kırklareli Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açılışı gerçekleşti.

Özel Harekât Merkezi Malatya’nın İkinci Şoför Okulu Olacak

Malatya’ya ekonomik anlamda önemli bir katkı sunacak olan Özel Harekât Merkezinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez içerisinde asfaltlama çalışmalarında sona geldi.

Büyük Birlik Partisi İlk Açıkhava Mitingi Malatya'da

Büyük Birlik Partisi'nin seçim propaganda dönemi öncesi ilk açıkhava mitinginin Kasım ayının ilk veya ikinci haftasında Malatya'da yapılacağı duyuruldu.

Battalgazi’de Yaz Akşamları Bir Başka Güzel

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla geçtiğimiz hafta startı verilen “Battalgazi’de Yaz Akşamları” etkinliğinin ikincisi Ataköy Mahallesinde düzenlendi. Yoğun ilgi gören program ile Battalgazililer keyifli saatler geçirdi.

Özel Harekat Merkezinde İnceleme

Özel Harekât Merkezi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan," Özel Harekât Merkezi Tamamlandığında İkinci Şoför Okulu Olacak"