İl Haberleri

İl Haberleri

Ağbaba“ Emeklilerin Huzurlu ve Keyifle Yaşayacakları Bir Malatya Oluşturacağız”

Veli Ağbaba, Malatya’da emekli derneklerinin başkanları ve temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Geçit“ Yetimler Kervanı Derneği Çok Saygın Bir İş Yapıyor”

Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit’ten STK Ziyaretleri

Başkan Güder’in Bir Projesi Daha Hayat Buldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Belediyeye ait alanı İl Kültür Turizm Müdürlüğüne tahsis etmesiyle birlikte Eski Malatya Meydanında Halk Kütüphanesi açıldı.

Koray Aydın“ Bu Ülkenin Türk Milliyetçilerine İhtiyacı Var”

Ülkücüler Koray Aydın’a Kazanma Sözü Verdi

Taşkın“ Bu Enkazı Ancak Güçlü Bir Hükümet Ayağa Kaldırabilir”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Hükümetin desteği olmadan bu enkazı belediyelerin kendi imkanları kaldırma durumu söz konusu değil”

Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Hasan Varol Mahallesinde Sahte Doktor malzemeleriyle birlikte yakalandı.

31 Mart'ta Milletimizle Beraber Birlikte Kazanacağız. Yada Birlikte Kaybedeceğiz

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, 31 Mart Sabahı Milletimizin Vereceği Oylarla Ya Biz Yeşilyurt'u, Malatya'yı Ayağa Kaldıracağız, Yada Mevcut Gelecek Bu Yönetim Millete Hayal Satmaya Devam Edecek

Coşkun Gültekin” Velioğlu Aşireti Kimsenin Arka Bahçesi Değildir”

Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Pütürgeliler Başkan Adayı Öztürk’ün İftar Programına Yoğun İlgi Gösterdiler

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün ilçede organize ettiği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldiler.

Arapgir Halkı Belediye Başkanı Cömertoğlu İle Devam Diyorlar

Arapgir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu’na açık destek vereceklerini belirterek” Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz” mesajları veriyorlar.

Bayram” Doğanşehir’de Sorunlara ve Dertlere Derman Olmak İçin Geliyoruz”

CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram’a Doğanşehirlilerden” yanındayız Başkan” sözleriyle destek verirken İlçede Mehmet Bayram sesleri yükselmeye devam ediyor.

Kurum Kuruluş STK ve Meslek Odalarımızın Ortak Düşüncesiyle Şehri Ayağa Kaldıracağız”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Geçit’ten Meslek Odalarına Ziyaret

Alataş“ Birçok Projemizle Yeşilyurt’a Hayat Olmaya Geliyoruz”

BBP Yeşilyurt Adayı Sedat Alataş” Yerinde Dönüşüm, İmar Sorunlarını Çözeceğiz. Birçok projemizle Yeşilyurt’a hayat olmaya geliyoruz”

Vali Eşi Hanife Yazıcı, Yazıhan İlçesine Hane Ziyareti

Malatya Valisi Ersin Yazıcının Eşi Hanife Yazıcı, hane ziyaretleri kapsamında Yazıhan ilçesinde ikamet eden 4 aileye ziyarette bulundu.

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Ben ekibimle beraber "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

Ağbaba“ Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Herkes Hissedecek”

Ağbaba, “Bu büyük deprem bizi fiziken yıktı ama ardından yaşananlar bizi üzdü, kırdı. Birileri maalesef yukarıdakiler üzülmesin diye “Malatya’da her şey yolunda” açıklamasında bulundular.

Başkan Kahveci“ Hedefimiz Yüzde 85”

Kahveci” Malatya ve Battalgazi bilir ki gerçek belediyecilik, adil belediyecilik, hizmet belediyeciliği AK Parti’dir. AK Parti kadroları işinin ehli, sözünün eridir”

Bu Tablo Malatya İçin Hizmet Değil, Hezimet Tablosudur

ER TV’de Gazeteci Hülya Kaya’nın yönettiği seçim gündemli programda soruları cevaplandıran YRP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, TOKİ deprem konutlarının teslimat istatistiklerini içeren bir tabloyu ekranda paylaştı.

Aile Hekimleri Malatya’da Bir Araya Geldi

Malatya’da bir araya gelerek bir basın açıklaması yapan aile hekimleri Basın açıklamasıyla seslerini duyurmaya çalıştı.

İYİ Parti İftarına Yoğun Katılım

Seçim çalışmalarını yoğun yürüten İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Belediye Başkan adayları partililer ve vatandaşlarla iftarda bir araya geldiler.

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Aydın Öztürk’ten Hemşerilerine Çağrı” Pütürge’miz İçin Gün Birlik Olma Günüdür”

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk” Pütürge’miz için Hizmetkar Olmaya Geliyoruz”

AK Partili Taşkın” İlk İşimiz Yeni Çarşı Projesinin Tamamlanması Olacaktır”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “ Göreve başlamamızın hemen akabinde ilk işimiz yeni çarşı projesini tamamlamak olacak” dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu Vefatının 15.  Yılında Malatya’da Anıldı

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 15'inci yılında Malatya’da dualar ile anıldı.

Fendoğlu, 14 ve 28 Mayıs Zaferlerini 31 Mart’ta kutlayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “.Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider.

Ağbaba: Bir partinin değil Malatyalıların belediye başkanı olacağım

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Herkese eşit hizmet vereceğim. Bir partinin değil Malatya’nın, Malatyalıların belediye başkanı olacağım” dedi.

Malatya’nın rantına talip olanların oyunlarını bozacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı ranttan uzak, bilimin ışığında yeniden imar edecek olan tek parti Yeniden Refah Partisi’dir. Biz bu şehrin rantına değil, bu şehrin rantını paylaşmak için aday olanların oyunlarını bozmaya ve Malatya’ya hizmet etmeye talibiz.” dedi.

İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan YRP Battalgazi Adayı Ayetullah Geçen’e tam destek

Malatya’nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin adayı Ayetullah Geçen’i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Fırat Edaş Saha Ekiplerinin Başarısı Kız Çocuklarının Geleceğini Aydınlatıyor

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2023 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.