İlaç Haberleri

İlaç Haberleri

Geçit“ Malatya’mızı Yeniden Ayağa Kaldıracak Ekip Karşınızda Milletimizden Görev Bekliyor”

Prof.Dr.İlhan Geçit, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sayılı saatler kala vatandaşlara, demokrasinin namusu olan sandığa mutlaka gitme çağrısında bulundu.

Arapgir Halkı Belediye Başkanı Cömertoğlu İle Devam Diyorlar

Arapgir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu’na açık destek vereceklerini belirterek” Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz” mesajları veriyorlar.

Başkan Adayı Gecen Canlı Yayında Projelerini Anlatacak 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçime saylı günler kala, YRP Belediye Başkan Adayı Ayetullah Gecen ve YRP Meclis Üyesi Adayı Sefa Ökmen 25 Mart Pazartesi 20:30’da Vuslat TV’de Canlı Yayına Katılacaklar.

Dönmezer” İlk Yapacağımız İş İsrafın Önüne Geçmek Olacak”

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

”Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı”

YRP’li Şehir Planlamacısı Murat Aslan” Çoğu yerlerde doğru dürüst su yok, elektrik yok en önemlisi lavoba yok namaz kılacakları camii veya mescit yok.

Murat Aslan Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacağız

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem Sonrası Yapılacak Yeni Çalışmada Eski Mahalle Kültürünü Yaşatacak Projelerinin Hazır Olduğunu Söyledi.

Yağlıcı” Malatya’yı Ayağa Kaldırma Zamanı Sandıklara Sahip Çıkalım”

İyi Parti Battalgazi ilçe başkanı Erhan Yağlıcı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin önemine dikkat çekerek vatandaşların sorgulayarak Sandık başına gitmelerini istedi.

Malatya’ya Yapılacak Projeler Genel Başkan Akşener’e İletildi

Malatya Adaylarıyla birlikte heyet olarak İyi parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Başkan Taşkın“ Altyapısı Tahrip Olan Bölgeler Ayağa Kaldırılacak”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi’de deprem kaynaklı tahrip olan altyapıyı kısa sürede ayağa kaldırılacaklarını kaydetti.

Parti Rozetini Çıkaran Ağbaba“ Ben Bu Kente Aşığım”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Veli Ağbaba, memleketi Malatya’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yeşilyurt’un Murad’ı Murat Aslan Göreve Hazır

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Malatya’da çök önemli isimleri Belediye Başkan adayı gösterirken Kamuoyunda ise halkın beklentisini karşılayacak isimlerden vatandaşlar hayli memnun.

Tepkiler Üzerine TOKİ Kuraları Bakan Değişikliği İle Yarın Çekilecek

TOKİ Kura Çekimleri Bakan Ali Yerlikaya’nın katılımı ile yarın yapılacak.

İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Emircan Eren Oldu

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde İyi Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Emircan Eren oldu.

AK Parti’de Aday İsimleri Kamuoyuna Açıklanmadı Ama Aday Tanıtımı Pazar Günü

AK Parti 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ilçe adaylarını belirledi.

Ekonomist Babuşcu Seçimden Sonra Gelecek Zamları Sıraladı

Ünlü ekonomist Şenol Babuşcu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından vatandaşı bekleyen zamları tek tek açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılında İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Sürdürdü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haşere ile mücadelede2023 yılında da tüm hızıyla devam etti.

AK Parti'nin Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Malatyalı Aziz Yeniay

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Küçükçekmece belediye başkan adayının Aziz Yeniay olduğunu açıkladı

‘Mendebur’ Filminin Çekimleri Arapgir İlçesinde Başlayacak

Kadrosunda ünlü sinema oyuncularının yer aldığı ‘Mendebur’ isimli sinema filminin önümüzdeki günlerde çekimlerine Arapgir İlçesinde başlanılacak.

AK Parti’de Aday Tanıtım Tarihi Belli Oldu

AK Parti'de Ankara adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te yapılacağı duyuruldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Hakkında Asılsız İddialar Karşılık Bulmuyor

Malatya, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi gelişmelerle hareketlenirken karanlık bazı şer odaklarının algı oluşturma çabaları ise hayretle izleniyor.

Emekliye Ek Zam Yolda

Yeni yıl dolayısıyla tatile giren TBMM’de yeni dönemde Kabine'nin kararı sonrası SSK ve Bağ-Kur emeklileri aylıklarına yapılacak ilave artış gündeme gelmesi bekleniyor.

Doğanşehir’de 350 Deprem Konutunun İlk Teslimatı Yapılacak

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçelerindeki binaların hızla başlanan kalıcı konut çalışmalarında önemli ilerleme kaydettiklerini ifade etti.

Gürkan' Aselsan Kısa Süre İçinde Üretime Başlayacak'

Savunma Sanayi alanında ASELSAN tarafından Malatya'da yapılacak olan 'kart sistemi' üretiminin yapılacağı alan belirlendi.

MADEF Yönetimi Malatya Tanıtım Günleri Öncesi Biraraya Geldi

11-14 Ocak 2024 tarihinde MADEF Öncülüğünde Atatürk Havalimanında yapılacak olan Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günlerin hazırlıkları için MADEF Yönetimi toplantıda bir araya geldi.

Bakan Özhaseki” Denetlenen Binalara Kimlik Belgesi” Takılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapıların Kontrolünü Sağlamak Amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni Başlattı.

4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri Gün Sayıyor

11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek 4.Malatya Tanıtım ve Dayanışma Günleri etkinliği yapılacağı tarihi bekliyor.

Büyükşehir’den Deprem Şehitleri Anıtı”

Malatya’daki Deprem Şehitlerinin İsmi ‘6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı’nda Yaşatılacak

Milletvekili Tüfenkci“ Malatya’ya Yapılacak Konut ve İş Yeri Sayısı Arttırıldı”

AK Parti Malatya Bülent Tüfenkci, Çarşı Merkezinin kapsamının genişletildiğini, İnşa edilecek konut ve iş yeri sayısını arttırıldığını söyledi.

Başkan Adayı Aydın Öztürk, Pütürge'de Seçim Startını Verdi

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, 31 Mart 2024'de Yapılacak Yerel Seçimlerin Startını Büyük Bir Kalabalığın Katılımıyla Verdi.

Mustafa Karakaş Pütürge Vakfı Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Pütürge Vakfının 17 Aralıkta yapılacak kongresinde Mustafa Karakaş bir kez daha aday olduğunu ilan etti.