İlleri Haberleri

İlleri Haberleri

Başkan Taşkın’dan Özal Ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde ...

Marka ve patent vekillerine ihtiyaç artıyor

Sınav 11 Mayıs’ta Ankara ve İstanbul’da, son başvuru tarihi ise 8 Nisan

Yıldırım“ Malatya’da Konteyner Kentte Yaşanan Sıkıntılar Chp’nin Yönetiminde Olan Hatay’da Yaşanmıyor”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Eski milletvekilleri, mevcut milletvekilleri ve siyasetçiler çok kötü bir intiba bırakmışlar.

Yıldırım“ Sizi Unutan Başkan ve Milletvekillerini Bu Seçimde Sizde Onları Unutun”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım“ Türkiye’nin her tarafında, her köşesinde iddialı olan Belediye Başkan Adaylarımız var. Bunlardan biri de Yazıhan”

Akçadağ’da Otodan Hırsızlık Failleri Tutuklandı

Akçadağ ilçesinde meydana gelen "Otodan Hırsızlık" olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarla Polisi tarafından 2 Şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi.

AK Parti Belediye Başkanları ve Aday Adaylarından Mv. Ölmeztoprak’a Ziyaret

31 Mart 2024 yerel seçimlerine zaman yaklaştıkça Ankara’da Malatya Milletvekillerini ziyaret eden bazı ilçe belediye başkanları ve ilçe Belediye Başkan Aday Adayları AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’ı Gazi meclisinde ziyarette bulundular.

“Milli Ağaçlandırma Günü” Kapsamında Fidan Dikim Etkinliği

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, 81 İlde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ...

TBMM'nin En Çalışkan Vekilleri Belli Oldu

ORC Araştırma, seçimlerin üzerinden geçen 3 ayın ardından TBMM'nin en çalışkan vekillerini araştırdığı anketinin sonuçlarını açıkladı.

Yolcu Otobüsünde 12,5 Kg. Skung Maddesi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlileri Doğu illerinden Batı illerine yolcu otobüsüyle sevkiyat yapan Uyuşturucu tüccarlarına göz açtırmıyor.

Malatya’da 34 Kaçak Göçmen ve 2 Organizatör Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Doğu illerinden yurda kaçak yollarla giren ve Batıya doğru giden 34 Düzensiz göçmen ile 2 organizatörü kıskıvrak yakaladı.

Kur’an Kursu Öğrencilerine Dondurmalar Başkan Güder’den

Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan ve onlara dondurma hediye eden Başkan Güder, yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine de teşekkürlerini iletti.

İl Müdürü Aksoy“ İlimizin Ürün Planlamasını Beraber Yapalım”

Tarımsal Üretim Planlaması Bölge istişare Toplantısı 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü Bölge İllerin Tarım ve Orman İl Müdürleri, şube müdürleri ve İllerdeki Üreticilerin katılımıyla yapılacak.

Av. Onur Demez’den Yeni Adliye Binası İçin Destek Ziyareti

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, 6 Şubat depremlerinin ardından birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta 6 ayrı binada hizmet vermeye başlayan Malatya Adliyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması için Malatya Milletvekillerini ziyaret ederek, destek istedi.

Oda Başkanı İnce’den” Unutulan Esnaf” Tepkisi

Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce“ Deprem sonrası aylar geçti 38 oda başkanımızın dinlediniz mi görüşlerini aldınız mı ya siz ne yaptınız biz bilmiyoruz sorunlarımızı Elazığ Milletvekillerimize mi iletelim kime anlatalım siz söyleyin”

Türk Milliyetçisi Ülkücülerden Türk Ocağı Başkanı Günata’ya Ziyaret

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata’ya yarım Asırdır dava arkadaşlığı yapan Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türk Milliyetçisi Ülkücülerden sürpriz ziyaret.

Milletvekili Yemin Töreni Cuma Günü

TBMM Genel Kurulu, milletvekillerinin ant içme töreni için 2 Haziran Cuma günü saat 14.00'te toplanacak.

AK Parti ve MHP Omuz Omuza Cumhurbaşkanlığında Rekor Bekleniyor

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı partileri olarak aynı anda birlikte Arguvan ve Arapgir ilçelerinde parti toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Milletvekillerinden Ziyaret

28. Dönem Ak Parti Malatya Milletvekilleri Mazbatalarını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda Aldılar

AK Parti Malatya’da Erdoğan İçin Rekor Hedefliyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sırasıyla Battalgazi ve AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, burada ilçe yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile 28 Mayıs Pazar günkü Cumhurbaşkanlığı 2. Tür Seçiminin istişarelerini gerçekleştirdiler.

AK Partili Vekiller” Bizim Ana Gündemimiz Deprem”

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder birlikte Orduzu Fuar Merkezindeki çadır Kenti ziyaret ederek, burada kalan vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti İl Başkanı Gören“ Malatya’da Bu Kez Rekor Destek Vereceğiz”

AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ile İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonuçlarına teşekkür için Akçadağ ilçesini ziyaret ettiler.

AK Parti Malatya Milletvekillerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Milletvekillerinin Ziyareti Sırasında Konuşan Başkan Gürkan“ Malatya 28 Mayıs Seçiminde Cumhurbaşkanımızın Arkasında Beydağı Gibi Dimdik Duracak”

Dünya Şampiyonu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu Fas Yolcusu

Uluslararası başarılarla Malatya’nın adını duyuran kendine has farklı stilleriyle mesleğinin zirvesinde büyük beğeni alan Erocup Türkiye Kuaför Milli takımı Dünya Şampiyonu Malatyalı Ünlü Kuaför Şener Eroğlu DUBAİ 'den sonra Mesleki bilgi paylaşımı için Fas’a davet edildi.

Malatyalı Milletvekillerini Seçti

14 Mayıs’t sandığa giden Malatyalılar il dışından gelerek büyük ilgi gösterdikleri seçimlerde yoğun katılım sağlarken Malatya Milletvekilliğinde tablo değişmedi.

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan Gıda Toptancıları İle Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Göçmez“ İktidar Milletvekilleri Sahada Yok”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, 14 Mayıs Genel Seçimlerine kısa bir süre esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ağırlık vererek çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

Deprem Sonrası Malatya’nın Geleceği Çalıştayı

6 Şubat depreminden en çok yara alan illerin başında gelen Malatya’da, deprem sonrasında Malatya’nın geleceğini değerlendirmek üzere bir Çalıştay düzenlenecek.

Yağlıcı” Malatya’da Depremin Yaraları İyi Vekillerle Sarılacak”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Depremde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın yaralarının 14 Mayıs’tan sonra İyi Parti vekillerinin mecliste çalışmalarıyla çözüme kavuşacağını belirterek” Sahipsiz Bırakılan Malatya bu kadere boyun eğmeyecektir. Deprem komisyonunda bir tane Malatyalı vekil dahi yok” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Partili Göçmez: ‘Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez: “Sahalarda olmaya, anlatmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. İnşallah 15 Mayıs itibariyle Malatya Milletvekilleriyle tarih yazacağız.” dedi.

Başkan Koca” 14 Mayıs’ta Halkımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sahip Çıkacak

Kale Belediye Başkanı Murat Koca 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ilçe olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti Milletvekillerine Rekor oy ile katkı sunacaklarını belirtti.