İnceleme Haberleri

İnceleme Haberleri

Başkan Taşkın“ Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Özcan” Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni İnceledi”

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan Malatya Ticaret Borsasının paydaşı olduğu Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bayram Özcan” Bu Kirli Hesaplar Çöpe Gidecek”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı ile seçimlere giren, yapılan inceleme sonucu Yüksek seçim kurulu tarafından Adaylığı düşürülen ve aday olamayan İşadamı, Siyasetçi Bayram Özcan CHP’ye sert sözlerle yüklendi.

Gürkan“ Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir”

Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir”

Başkan Gürkan” İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Yer Arslantepe Höyüğü’dür”

Arslantepe Höyüğü Tanıtım ve Karşılama Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan, İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Yer ‘Arslantepe Höyüğü’ Dür

Bakan Prof. Dr. Vedat Işıkhan’dan Malatya’ya Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan TOKİ Konutlarında İnceleme

Vali Ersin Yazıcı, depremzede vatandaşlarımız için Yeşilyurt İkizce Mahallesi’nde İkizce deprem konutlarını ve Battalgazi Orduzu Mahallesi’nde Gelinciktepe TOKİ konutlarını inceleyerek yetkili kişilerden bilgi aldı.

Gürkan” Kuzey Kuşak Yolunun Taşıyıcı Yollarından Biri Oldu”

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Vali Yazıcı Kent Meydan Projesini İnceledi

Vali Yazıcı ilk olarak Emlak Konut tarafından yaptırılan Şire Pazarı inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut Malatya’da İncelemelerde Bulundu

TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile TOKİ’nin önceki dönem başkanlığını yapmış Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan Malatya’ya incelemelerde bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak Afet Konutlarını İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı sürdürülen 316 kalıcı konut inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Güner’den Malatya Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Öğrenci İşleri ve ARGE Daire Başkanı Hasan Öztürk Malatya’daki eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görmek ve incelemek üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gürkan” Malatya’da Ticareti Ayağa Kaldırmamız Birincil Görevimiz”

Et ve Balık Pazarı’nda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,“ Malatya’da Ticareti Ayağa Kaldırmamız Birincil Görevimiz”

Baskilliler Derneğinden Başkan Gürkan’a Hizmet Teşekkürü

Atabey Feribot İskelesi’nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Battalgazi ve Baskil Bölgelerinde Modern Anlamda İskelelerin Yapılmasını Planlıyoruz”

Gürkan“ Malatya’ya Önemli Bir Kazanım Sağlayacak”

Yeni Buğday Pazarında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,” Bu Bölgenin Bir Kampüs Olarak Hizmet Vermesi Malatya’ya Önemli Bir Kazanım Sağlayacaktır”

Çarşı Merkezindeki Çalışmalar Devam Ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindeki heyet inşa çalışmalarının devam ettiği Malatya Çarşısının bulunduğu alanda incelemelerde bulundular.

Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırı Malatya’da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Latif Okyay ile birlikte Malatya Park (AVM) önünde bulunan Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Tırında incelemelerde bulundu.

Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Çevre Yolunun Yükünü Alacaktır”

Kuzey Kuşak Yolunda İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan” Kuzey Kuşak Yolu Malatya’nın İkinci Çevre Yolu Olacak”

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak“ Kış Mevsiminde de Çalışmalar Devam Edecek”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Doğanşehir Sulama Kanallarında İncelemelerde bulundu

Malatya Milletvekili Ölmeztoprak’tan Merkez Çarşı’da İnceleme

Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Merkez Çarşı alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek birtakım açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak Vatandaşların Taleplerini İletti

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Malatya programları kapsamında Sultansuyu TİGEM’i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gürkan” Yerinde Dönüşüm Daire Başkanlığı Kuruyoruz”

Ankara Esnaf Çarşısında incelemelerde bulunan Başkan Gürkan“ Şehrimizi El Birliği İle Ayağa Kaldırmak Hepimizin Görevidir”

Vali Yazıcı’dan Arapgir İlçesine Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Malatya’ya gelen Vali Ersin Yazıcı ilçe gezileri kapsamında Tarihi geçmişiyle Doğal dokusuyla Kadim ilçelerden Arapgir ilçesine ziyarette bulunarak incelemelerde bulundu.

Çocuklarımız Enerjilerini Bu Salonlarda Atacaklar

Gençlik ve Spor Bakanı Bak Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu

Başkan Çınar, Büyük Bir Kısmı Tamamlanan Macera Parkını İnceledi

“Macera Parkımızı Yakında Gençlerimizin Hizmetine Sunacağız”

Mv. Tüfenkci Yenice Göleti İnşaat Sahasında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde DSİ 92 Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karataş ile birlikte bölge tarımına can verecek Yenice Göleti’nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Başkanların Gündemi Malatya’nın Geleceği

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak Malatyalılarla konuştu.

Vali Ersin Yazıcı Arguvan İlçesinde

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve ilçe protokolü karşıladı.

MASKİ’den Hekimhan’a Atıksu Arıtma Tesisi

Hekimhan Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulanan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, MASKİ’nin tüm zorluklara rağmen sessiz sedasız yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.