İnönü Haberleri

İnönü Haberleri

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın“ Yıkmaya Değil Yapmaya Geliyoruz”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Daha güzel bir İnönü ve Kışla caddesini esnaf ve vatandaşlarla buluşturacağız biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz” dedi.

"Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek" Sempozyumu

İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde Uluslararası katılımlı” Deprem Bölgelerinde Organizasyonu Yeniden Düşünmek” Sempozyumu 2 Şubat ta gerçekleştirilecek.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri"

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı Konseri" İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TÖTM’de“ Uluslararası Hasta Servisi Açılış” Töreni

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

Başkan Çınar’dan Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Moral Ziyareti

Başkan Çınar, İnönü Üniversitesi Kütüphanesinde Sınavlara Hazırlanan Öğrencilere Moral Ziyaretinde Bulundu

FIRAT EDAŞ ve İnönü Üniversitesi Arasında Eğitimde İş Birliği

İnönü Üniversitesi ile Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) arasında Ar-Ge faaliyetleri ve eğitim-öğretim iş birliğine dair iş birliği protokolü imzalandı.

Başkan Yağlıcı’dan" İnönü Üniversitesine Para Ödüllü Yarışma" tepkisi

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı İnönü Üniversitesinin düzenlediği Para ödüllü “ Deprem Öyküleri” adlı yarışmaya tepki gösterdi.

Başkan Güder Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı.

Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında İnönü Caddesi’nde ‘Geçiş Töreni’ yapıldı.

TCDD Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Kazancıoğlu’na Üniversite Yönetiminden Plaket

İnönü Üniversitesi Ekolojik Yerleşkesinde Vagonevlerin Açılış Töreni Düzenlenen Törenle Gerçekleştirildi.

Sadıkoğlu’ndan Asbest Tepkisi

Başkan Sadıkoğlu, gittiği İnönü Caddesi’ndeki asbest tozlarının oluşturduğu toz bulutunu görünce bir video çekerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Battalgazi Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde” Gece Kodu” Programı

Battalgazi Belediyesi, İnönü Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle kodlama ve siber güvenlik alanında farkındalık yaratacak program düzenlendi. “Gecekodu” adı altında yapılan etkinlikte katılımcılar birbirlerine bilgi paylaşımında bulundu

CHP’den Atatürk ve İsmet İnönü Anıtına Çelenk Sunumu

Cumhuriyet Halk Partisi 100. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. CHP Malatya İl Örgütü partinin kuruluş yıldönümünde Atatürk ve ismet İnönü anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Malatya'da İlk Çapraz Karaciğer Nakli ile 7 Hasta Sağlığına Kavuştu

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gerçekleştirilen ‘İlk Çapraz Karaciğer Nakli Ameliyatı’ basın toplantısı yapıldı.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 30. Mezuniyet Töreni ile Genç Doktorlar Diplomalarını Aldı.

Malatya Deprem Raporu Konulu Konferans

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “6 Şubat 2023 Depremlerinin Yapılar Üzerindeki Etkileri ve Malatya Deprem Raporu” konulu konferans düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’dan Kızılay’a Kurban Bağışı

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay” Kurban'ın Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına katılarak bu yılki Kurban vekaletini Türk Kızılayı Malatya Şubesine bağışladı.

FESİAD’tan Arapgir Kültür Derneği Aracılığıyla 80 Adet Konteyner Desteği

İstanbul Fatih İlçesinde faaliyet gösteren Fatih-Eminönü Sanayici İş Adamları Derneği (Fesiad) üye iş insanları deprem bölgesi olan Malatya’ya 80 adet konteyner prefabrik ev yardımı vereceğini açıkladı.

KOÇ Grubundan İnönü Üniversitesi’ne İki Yurt

6 Şubat tarihli meydana gelen depremler sonrasında sağlık çalışanlarının barınma sorunlarının çözümü amacıyla Koç Grup tarafından İnönü Üniversitesi’ne iki öğrenci yurdu binası satın alınarak hibe edildi.

Koç Holding’den Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerine Barınma Projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu, İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde görev yapan öğretim üyelerinin barınma ihtiyaçlarını karşılanması için geliştirilen projenin kısa sürede hayata geçirileceğini açıkladı.

İnönü Üniversitesinde Unvanda Yükselen Akademisyenlere Cübbeleri Giydirildi

İnönü Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde görev yapan ve yükselme kadrolarına atanan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri giydirildi.

Malatya'daki Konteynır Kente 8 Bin Depremzede Yerleştirildi

6 Şubatta meydana gelen ve Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin etkilediği kentte, vatandaşların barınma sorununu çözmek için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Prof. Dr. Hasan Pekdemir, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hasan Pekdemir, İYİ Parti’den Milletvekilli aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti’den A. Adayı

Malatya’nın yetiştirdiği önemli akademisyenlerden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji ABD Prof. Dr. İlhan Geçit AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

İnönü Üniversitesi Depremzede Formasyon Öğrencileri Tepkili

İnönü Üniversitesi Pedagojik Formasyon Öğrencileri Seslerini Duyuramıyor

İnönü Üniversitesinden Tepki Çeken Uygulama

“Kasap et, koyun can derdinde!”

Rektör Kızılay, Mevkidaşı Ünüvar'a Deprem Sonrası Yapılan Çalışmaları Anlattı

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ilk olarak İnönü Üniversitesi kampüsünde depremzedelere açılan yemekhaneyi ziyaret etti.

İYİ Parti Mv. Aday A. Prof. Dr. Pekdemir’den Derin Haber’e ziyaret

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adayı İnönü Üniversitesi, Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’den Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’nu ziyaret

Büte Kalma İkrama Kal

Yeşilyurt Kent Konseyi Geliştirdiği Projelerle Üniversite Öğrencilerinin Yanında Yer Alıyor

Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 Ödül Birden

Akademik Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ve Başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 farklı kategoride 3 Ödül birden alarak taçlandırdı.