İspendere Haberleri

İspendere Haberleri

Malatya İspendere Göleti yatırımında EKAP’a Girildi

AK Parti Milletvekili Tüfenkci “ 2003-2024 yılları arasında Malatya’da toplam 22,9 Milyar TL yatırım yapılarak, 101 adet tesis hizmete alındı”

Başkan Güder“ Kendi Enerjimizi Kendimiz Üreteceğiz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Bulgurlu ve İspendere Mahalleleri’nde kurulan GES (Güneş Enerji Santrali) sayesinde ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geldiklerini ifade etti.

İspendere Şifalı İçmeleri’nde Farkındalık Yaratan İzcilik Kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de izcilik faaliyetlerini yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlere izcilik konusunda farkındalık kazandırmak amacıyla 3 günlük “İspendere İzcilik Şifa Kampı”nın startı verildi.

Malatya’nın İlk Karavan Festivali Sona Erdi

Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde düzenlenen ve 3 gün süren İspendere Kamp Karavan Festivali sona erdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları, eşsiz tabiatı ve zengin mineral deposu suyu ile saklı cennet İspendere Şifalı İçmelerinde unutulmaz bir festival yaşadı.

Karavan Tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Tarihi Yerleri Gezdi

Malatya’da ilk kez düzenlenen İspendere Kamp Karavan Festivali’ne katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunları, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de tarihi bir yolculuğa çıktı. Karavan tutkunları, tarih başkenti Battalgazi’ye hayran kaldı.

Malatya İspendere Karavan Festivaline Kortejli Açılış

Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde Malatya’da ilk kez düzenlenen “İspendere Kamp Karavan Festivali”, Türkiye’nin dört bir yanından gelen karavan tutkunlarının görkemli kortej turu ile başladı.

Kamp ve Karavan Tutkunları Battalgazi’de Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu işbirliği ile 6-7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan “İspendere Kamp Karavan Festivali” ile kamp ve karavan tutkunları Battalgazi’de buluşacak.

Turizmcilere İspendere Şifalı İçmeleri Tanıtıldı

Diyarbakır ve Elazığ’dan gelen sağlık turizminin temsilcileri, 27 Eylül Dünya Turizm Gününde Battalgazi’de bir araya geldi.

Saklı Cennet İspendere’ye Yerli Turistlerden Davet

Sağlık turizminin başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve birçok insanın gözde mekanı olan İspendere Şifalı İçmeleri’nde konaklayan misafirler, doğa harikası bu yer için hayranlıklarını gizlemeyerek, yerli ve yabancı turistleri İspendere Şifalı içmelerine davet etti.

İspendere Şifalı İçmeleri, Bölgenin Sağlık Merkezi Oluyor

Tarihi çok eskilere dayanan ve Battalgazi Belediyesi tarafından sağlık turizmine kazandırılan İspendere Şifalı İçmeleri, yenilenmiş modern konseptiyle yurt içinden ve yurt dışından birçok insanın gözde mekanı olmaya devam ediyor.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Battalgazi’de 251 Fidan Dikildi

Battalgazi Belediyesi ve Yardımeli Derneği tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına İspendere Şifalı İçmeleri’nde oluşturulan ’15 Temmuz Şehitleri Hatıra Fidanlığı’nda 251 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Başkan Güder, Personellerle İstişare Toplantısı Yaptı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, belediyede görev yapan 3 birimin personelleriyle İspendere Şifalı İçmelerinde istişare toplantısı yaptı.

İspendere’nin Enerji İhtiyacı Ges İle Karşılanacak

Başkan Güder: “Sağlık Turizminde Örnek Alınan İlçeler Arasındayız”

Battalgazi’de Başarılı Kursiyerler İspendere’yi Gezdi

Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında başarılı bulduğu ‘3K Kadınım, Kazanırım ve Kalkınırım’ projesinin 2021 yılı eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyer bayanlar, şifa arayanların adresi İspendere Şifalı İçmeleri’nde bir araya geldi.