İstek Haberleri

İstek Haberleri

Arslantepe’ye Karşılama Merkezi

UNESCO Dünya Mirası listesine alınan Arslantepe Höyüğü’ne gelen ziyaretçilerin talep ve isteklerini karşılamak amacıyla Karşılama Merkezi inşa çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak'a Akçadağ İlçesinde Coşkulu Karşılama

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunarak istek ve talepleri vatandaşlardan dinledi.

Bayram Tatlısı Esenlik Süper Marketlerden

Malatyalıların tercihi Esenlik Süpermarketler Kurban Bayramında ev tatlısı açmaya vakit bulamayanlara lezzetli ve kaliteli tatlıların siparişlerini yoğun istek üzerine almaya başladı.

Özcan“ Türkiye Yeni Yüzyılda Doğru Adamla Yoluna Devam Edecek”

Rönesans Konteyner kentteki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, istek ve talepleri dinledi.

İl Müdürü Aksoy’dan Üreticilere Çat Kapı Ziyaret

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy üreticilere çat kapı ziyaretlerde bulunarak sorunları ve istekleri birinci ağızdan dinliyor.

Çağrı Merkezi Çözüm Köprüsü Olmaya Devam Ediyor

Battalgazi’deki vatandaşların istek ve taleplerinin karşılanması için Battalgazi Belediyesi tarafından kurulan Çağrı Merkezi, her gün yüzlerce çağrıyı cevaplandırarak, vatandaşların daha hızlı ve iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesinden Halk Günü

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Halk Günü’ Toplantılarıyla Vatandaşların İstek Ve Taleplerini Çözüme Kavuşturuyor

Başkan Kızıldaş'a Mahalle Ziyaretlerinde Yoğun İlgi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek için Mahalle gezilerine devam ediyor.

Mv. Çakır, Esnaflarla bir Araya Geldi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ile birlikte Tevfik Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Usta Şagirt Kümbetinde Yapılan Restorasyon Çalışmaları

Gürkan, “Görevimiz, Geçmişteki Medeniyetlerin Bugün Ayağa Kaldırılmasıdır.”

AK Parti İl Binasında Halk Günü

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Mv. Çakır’dan Esnaf Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır beraberinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Namık Gören, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev ile birlikte kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Öğrenciler Teknofest İstedi, Başkan Güder Geri Çevirmedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye'nin ayakları yere basmayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e gitmek isteyen Battalgazi’deki öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi ve öğrenciler için 2 günlük TEKNOFEST gezi turu düzenledi.

Veli Ağbaba’dan Maski’ye Ziyaret

Ziyarette, mahalle muhtarları MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’a istek ve taleplerini ilettiler.

Başkan Evren” Esnaflarımızın İsteklerini ve Sorunlarını Çözmek İçin Çalışıyoruz”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu üyesi Ali Evren MESOB Başkanı Şevket Keskin ve Oda Başkanları ile birlikte Esnaf gezilerine devam ediyor.

AK Partili Çalık: Malatya’nın Her Noktasına Hizmetlerimizi Götürüyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgirlilerin isteklerini yerine getirip, sorunlarına çözüm ürettiklerini kaydederek, “Arapgir’e ulaşımdan sağlığa, eğitimden gençlik spor hizmetlerine, TOKİ’den kültür ve turizm yatırımlarına kadar her alanda önemli hizmetler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.

Başkan Gürkan, Kuluncak İlçesinde Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Başkan Gürkan Kuluncak İlçesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Keskin: “Esnafımız 30 Yıl Devlete Bakıyor, Devletimizde 1 Yıl Esnafa Bakmalı”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Piyasa böyle devam ederse küçük esnafın ayakta kalması çok zor. Esnafımız 30 yıl devlete bakıyor, devletimizde 1 yıl esnafa bakmalı. Devletimiz esnaftan gelen girdilerden, vergi ve primlerden bu dönem için vazgeçmeli.” dedi.

Başkan Gürkan: “Şehrimizi Gülistan Yapmak İçin Buradayız”

Arapgir, yük olan değil her anlamda yük alan bir kültürün ocağıdır. Kimseye yük olmayı kabul etmez. Dolayısıyla Arapgir’de toplantımızı icra ederken yapılan ve yapılacak olan işlerin koordinasyonunu muhtarlarında seçilmiş insanlar olarak mahalleleri ve halkı adına istek ve taleplerini değerlendireceğiz.

Keskin; “Esnafımızın Cumhurbaşkanımızdan 2 Önemli Beklentisi Var”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, son 1 hafta da 850 işyerini tek tek ziyaret ederek görüştüğünü anlatarak, “Cumartesi günü işyerlerimizi açalım, Pazar günü kapalı kalsın. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL tutarında kredi talep ediyoruz.” dedi.