İzmir Haberleri

İzmir Haberleri

Gençlerin Taze Fikirleri Afet Yönetimine Yeni Bakış Açısı Getirecektir

IDEATHON Fikir Maratonu İle Gençler İzmir’de Buluştu

Yusuf Kurşun, İzmir Kaşıyaka Belediyesine Atandı

CHP'den Malatya Milletvekili adayı olan Akçadağ Fen Lisesi Müdürü Yusuf Kurşun İzmir- Karşıyaka Belediyesine yönetici olarak atandı.

Malatyalı Bürokrat Mustafa Şahin İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü oldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Kayseri Tarım Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.

Binanızda bu çatlak varsa dikkat! Eviniz ağır hasarlı olabilir!

Türkiye deprem ile sarsılınca insanlar deprem bölgesinde olsun veya olmasın çatlak binalarda oturulup oturulamayacağını merak etmeye başladılar. İzmir Ekonomi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu çatlaklar oluşan binalar hakkında önemli uyarılarda bulundu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Başkan Gürkan'a Övgü

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay:“ Ankara-İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Gelsin Hizmet Nasıl Yapılır Görsünler”

Sertel; Basın Özgürlüğü Engellenemez

Ekim ayında gündeme gelmesi planlanan ‘basın dezenformasyon’ yasası ile alakalı bir değerlendirme yapan CHP İzmir milletvekili Atilla Sertel; “Basın özgürlüğünden doğacak mahsurları giderecek tek şey yine basın özgürlüğüdür.

MGC, Avrupa Gazeteciler Federasyonu Kongresine Katılıyor

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, İzmir'de 13-14 Haziran'da Avrupa kıtasının en büyük basın meslek örgütü olarak anılan Avrupa Gazeteciler Federasyonu, genel kuruluna katılacak.

MAKADER Malatya'yı İzmir'de Tanıttı

MAKADER Genel Başkanı Hakan Berktaş, büyük hayranlık duyduğu memleketi Malatya'nın tarihi, kültürel, gastronomik ve turistik değerlerini il, il gezerek, düzenlediği basın toplantılarıyla tanıtıyor. İzmir'deki toplantıda Malatya her yönüyle tanıtıldı.

Oryantiring Yarışması'na Malatya'dan Katılım

Türkiye Oryantiring Federasyonunca Karşıyaka/Izmir'de düzenlenecek olan 1. Kademe Zübeyde Hanım Oryantiring Yarışması'na katılmak üzere ilimizi temsilen 5 kategoride 12 sporcu yola çıktı.

Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde Genç Futbolseverlerle İzmir’de Buluşuyor

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor.

İzmir Yolculuğumuz

Hafta sonu İzmir'e düğüne gittim. Vekilimiz Sayın Veli Ağbaba da düğüne geliyordu.

CHP’lileri İzmir’de Buluşturan Düğün

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın kardeşinin İzmir’de gerçekleşen görkemli düğününe katılan partinin önemli isimleri nikah şahitliği de yaptı.

Palancı Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli ailelerinden, Malatya Büyükşehir Belediyesi BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı ve Malatyaspor’un efsanevi oyuncusu, Teknik Direktör Hayati Palancı’nın amcası Pataloji Doktoru Ali Palancı vefat etti.

AK Partili Çalık’tan Çıray’a sert sözler: Haddinizi bilin

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 103 emekli amiralin yayınladığı skandal bildiriye destek veren İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’a tepki gösterdi.

9 ay sürecek eğitim programı için ödenecek tutar 90 bin TL’dir

İzmir Büyükşehir Belediyesi sanatsal alanda da sürdürülebilirliğin sağlanması için üzerine düşen görevi yerine getirmektedir.

Memleketimden Yardım Gelmesi Beni Duygulandırdı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İzmir’deki Depremzedelerden Malatya’lı Gülay Yaşar İle Görüntülü Görüşme Gerçekleştirdi