Öndeş Haberleri

Öndeş Haberleri

Öndeş“ Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”

Demiryolu İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Öndeş’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Başkan Öndeş’ten Türk Ulaşım-Sen İl Bşk. Önder Akgül’e Ziyaret

Türk Ulaşım-Sen Malatya İl Başkanı, aynı zamanda Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi de olan Önder Akgül hizmet binasında önemli konukları ağırladı.

Mevlid Kandilinde Türk Ocağına Anlamlı Ziyaret

Âlemlere rahmet olarak gönderilen İki Cihan Serveri Hz. Muhammed'in(S.A.V.) doğduğu gece olan Mevlid Kandilinde Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ziyarete gelen Malatya İl içi ve İl dışından gelen önemli isimleri ağırladı.

Nurettin Öndeş Kalp Krizi Geçirdi, Yoğun Bakımda

Demiryol İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı, Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Malatyalı Nurettin Öndeş Gece ansızın geçirdiği Kalp krizi sonucu Hastaneye kaldırıldı.

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan Rektör Kızılay’a Ziyaret

Türk İş’e Bağlı Sendikalardan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a heyet olarak ziyaret gerçekleştirildi.

Başkan Nurettin Öndeş Güven Tazeledi

Ankara’da yapılan Demiryolu Sevenler ve Gönüllüleri Yardımlaşma Derneği – Sandığı 9. olağan kongresinde Genel Başkanlığa mevcut Başkan Nurettin Öndeş yeniden seçildi.

Demiryol-İş Send. Genel Bşk. Yrd. Nurettin Öndeş'in Abla Acısı

Malatya'nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan ve Demiryolu Camiasının önemli isimlerinden Demiryol-İş Sendikası Genel Başkan Yrd. Nurettin Öndeş'in ablası Havva Alan ( 81 ) vefat etti.