Özcan Haberleri

Özcan Haberleri

Özcan” Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni İnceledi”

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan Malatya Ticaret Borsasının paydaşı olduğu Soğuk Zinciri ve Süt Toplama Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Özcan’dan Özal ve Hamido Anma Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bayram Özcan” Bu Kirli Hesaplar Çöpe Gidecek”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı ile seçimlere giren, yapılan inceleme sonucu Yüksek seçim kurulu tarafından Adaylığı düşürülen ve aday olamayan İşadamı, Siyasetçi Bayram Özcan CHP’ye sert sözlerle yüklendi.

Bayram Özcan” Akçadağ’a Hizmete Talibim”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan” Akçadağ’ı Geleceğine Halkımızla Birlikte Karar Vereceğiz”

Özcan” Akçadağ’ın Kaderini Yine Akçadağ Halkının Azim ve Kararlılığı Belirleyecek”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Hep birlikte bu kirli zihniyete en güzel cevabı sandıkta vereceğiz.

Akçadağ Bağımsız Aday Bayram Özcan Diyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan seçim gezileri kapsamında Bayramuşağı ve Tataruşağı Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Özcan” Akçadağ Belediyesi Halkın Belediyesi Olacak”

Akçadağ Halkı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan’ı Akçadağ Belediye Başkanı görmek istiyorlar.

Özcan” Akçadağ’ı Birlikte İnşa Edeceğiz”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ İlçemizi Gönül Belediyeciliğiyle Geleceğe Birlikte Hazırlayacağız” dedi.

Bağımsız Aday Bayram Özcan’a Akçadağ Halkı Güveniyor, Destekliyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Akçadağ Belediyesini Halkın Belediyesi yapmaya geliyorum”

Özcan, 'Akçadağ’da Biz Makamlara Değil Gönüllere Oturmaya Geliyoruz'

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Biz Makamlara Değil Gönüllere Oturmaya Geliyoruz” dedi.

Akçadağ’da Siyasi Dengeleri Değiştiren isim Bağımsız Belediye Başkan Aday Bayram Özcan

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan“ Maaşımı Öğrencilere Burs olarak Bağışlayacağım “

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özcan” Hizmette Öncü Olacağız”

Akçadağ’a Hizmet borcumuz var diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan” Hizmette Öncü olacağız. Akçadağ Bölgenin cazibe merkezi olacak” dedi.

Özcan” Her Şey Akçadağ’ımız İçin”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayra Özcan’a destekler çığ gibi artarken seçim çalışmaları kapsamında gidilen yerlerde büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Bağımsız Aday Bayram Özcan” Akçadağ’da Tarih Yazacağız”

Akçadağ İlçesinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan rüzgârı kendini siyasi arenada hissettirmeye devam ediyor.

Akçadağ Belediyesinde Güçlü Bağımsız Aday Bayram Özcan Sesleri Yükseliyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Belediye eviniz olacak. Ümitsizlik Diyarına gitme Umutlar Var, Karanlığa Kapılma Güneşler var. Sevdamız Akçadağ’ı Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

Hakiki Akçadağ Kömbesi Tavatır’da Yenilir

Akçadağ ilçesinin tescilli lezzeti ve tadıyla yöresel bir yemek olan Akçadağ Kömbesini yemek istiyorsunuz o zaman adres Tavatır Gözleme ve Kahvaltı evinde.

Sürücü Ailesinin Acı Günü

Malatya Ticaret Borsası Başkanı, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Özcan’ın Kayınvalidesi Hayriye Sürücü vefat etti.

MTB Başkanı Ramazan Özcan Battalgazi Belediye Başkanlığına Aday Adayı Oldu

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan 31 Mart’ta yapılacak Mahalli Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

TOBB Malatya Genç Girişimciler Kurulundan MTB’ye Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Abdurrahman Baydemir ve beraberindeki icra kurulu üyelerinden oluşan heyet Malatya Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

MTB BaşkanıÖzcan’dan TARSİM Sigorta Kapsamının Genişletilmesi ve Silo Talebi

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen ‘Malatya İş Dünyası Buluşması’ toplantısına katıldı.

Başkan Özcan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özcan Kayısı Çekirdeği İhracatında Yaşanan Sorun Ve Talepleri İletti

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ile Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin Dilber’i ziyaret etti.

Başkan Gürkan’dan Buğday Pazarı Esnafına Kira Müjdesi

Buğday Pazarı Esnafıyla Bir Araya Gelen Başkan Gürkan“ Esnafımızın Mağduriyetini Gidermek Adına 1 Yıl Boyunca Kira Almayacağız”

Milletvekili Ölmeztoprak’dan Malatya Ticaret Borsası’na Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Ticaret Borsası’nı (MTB) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Malatya Ticaret Borsası Yönetimi Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Meclis Başkanı Erdoğan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ile birlikte Malatya Valisi Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD GMYK Üyesi Karatemiz’den Malatya Ticaret Borsasına Ziyaret

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karatemiz ve Deprem Bölgesi Ekonomik Kalkınma Destek Platformu heyeti Malatya Ticaret Borsasına ziyarette bulundular.

Başkan Gürkan” Şehrimizi Kendi Küllerinden Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Buğday Pazarı Esnafını Ziyaret Eden Başkan Gürkan“ Esnafımız İçin Üzerimize Ne Düşüyorsa Onu Yapacağız”

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan Gıda Toptancıları İle Buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Özcan“ Kazanımlarımızı Kaybetmeden Yolumuza Devam Etmeliyiz”

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın.