Özer Haberleri

Özer Haberleri

Özer” Büyük Bir Özveriyle Yaraları Sarma Çabasındayız”

AK Parti Malatya İl Binasında düzenlenen Basın Toplantısında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çevre Şehircilik ve Kültür Başkanı Zühal Özer önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Gürkan'dan Eski Bakan Özer'e Fahri Hemşerilik Beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Eski Bakanı Mahmut Özer'e fahri hemşerilik beratını takdim etti

Akçadağ Karaçalı Mezrası Sakinlerinin Su Sorunu Ne Olacak?

Malatya Merkeze uzaklığı 15 kilometre olan Aydınlar Mahallesi Karaçalı mezrasında yaşayan hane halkları yıllardır içme suyunun gelmesi için çalmadık kapı bırakmadıklarını Çözerse bu sorunu yine Başkan Gürkan çözer diyorlar.

100 Öğrencisi Olan Her Okula Bir Rehber Öğretmen Ataması

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100 öğrencisi olan her okula bir rehber öğreten atamasının yapılacağını söyledi.

Bakan Özer: 71 İle Nakil Sağlayacak Kapasiteyi Oluşturduk

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya'da İtfaiye AFAD Koordinasyon Merkezinde bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Mesleki Eğitim Memleket Meselesidir

Bakan Özer: Mesleki Eğitim Merkezi, Bir İstihdam Programı Değil, Bir Eğitim Programıdır

Malatya’da 17 Bin Öğrenciye Ücretsiz Yemek Hizmeti

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir" Malatya’da 17 Bin Öğrencimiz Ücretsiz Yemek Hizmetinden Faydalanıyor"

Mahmut Özer’den Gazeteci Hayta’ya Anlamlı Hediye

Malatya’nın sevilen önemli simalarından, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Gününde Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta’ya çok anlamlı hediye takdim etti.

Keskin’den Bakan Özer’e tepki; “Eğitim Sorununu Çözdünüz, Ekmek mi Kaldı?”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in 81 ilde meslek liseleri bünyesinde ekmek fabrikası kurulacağını açıklamasına tepki gösterdi.

AK Parti Adıyaman Mv. Ahmet Aydın, Tarihi Yeşilyurt Konaklarını İnceledi

“Köklü Tarihimize Değer Katan Özer Eserler Kazandırdık”

Keskin, “Taşımalı Eğitim Servisi Yapan Esnafların Sorunu Çözülecek”

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, taşımalı eğitim servisi yapan şoför esnafının sorunlarını Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e aktardığını ve sorunun kısa sürede çözüleceğine dair söz verildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Özer'den Başkan Gürkan'a Övgü

Erman Ilıcak Fen Lisesi Okul Açılışı Gerçekleştirildi. Açılışta Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer" Öğrencilerimiz Arasında İnşallah Selahattin Başkanımız Gibi Yiğitler Yetişecek" dedi.

Mv. Ağbaba” İktidara Geldiğimiz Gün Çiftçi Borç Fazilerini Sileceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba“ Gıda Enflasyonunda Zimbabve’yi Geride Bıraktık. Türkiye Dünyada Enflasyonun En Yüksek Olduğu Sekizinci Ülke”

MKYK Üyesi Mv. Çalık’dan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberinde Ak Parti Malatya İl başkan yardımcısı Mahmut Üner Özer Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Gürkan'dan Milli Eğitim Bakanı Özer’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Malatya’ya Okul Müjdeleri

Mv. Çakır” Bazı Partilerde İcraat Yok Sadece Laf Var “

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, beraberinde Ak Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Üner Özer ve partili yöneticilerle birlikte Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Yardımcıoğlu’ndan Kripto Para Açıklaması Yeni Bir Saadet Zinciri

Türkiye’de son zamanlarda ünlü isimlerin çekilişiyle öne çıkan kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçmasıyla ülkenin gündemi kripto paralar oldu.

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.