Öztrak Haberleri

Öztrak Haberleri

Ağbaba" Esnafa Nefes Diye "Nefes Kesme Kredisi" Veriyorlar"

CHP genel başkan yardımcıları, parti meclisi üyeleri ve 16 milletvekilinin katıldığı ziyaretlerin üçüncü gününde, CHP’li milletvekilleri 3 durakları olan Muş’ta basın toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası Heyeti Siirt’te

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP Sözcüsü Faik Öztrak öncülüğündeki CHP Ekonomi ve Esnaf Masası, Siirt Kurtalan'dan başlayarak Güneydoğu Anadolu'daki ekonomik sorunları dinlemek için vatandaşın kapısını çaldı.

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası Doğuya Bir Hafta Çıkarma Yapacak

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası üyeleri 8-12 Haziran tarihleri arasında doğu illerine çıkarma yapacak.

CHP Heyetine ESKKK Başkanı Ali Evren Esnafın Sorunlarını Anlattı

CHP Genel Başkan Vekilleri, Milletvekilleri Parti Yöneticileri ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifine yapmış olduğu ziyarette ülkemizin ekonomisi hakkında genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

Keskin: “Virüs Esnafın Kapısında Bağdaş Kurmuş Bekliyor”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türkiye’de sanki bütün koronavirüsü esnaf ve sanatkar kesimi yayıyormuş gibi bir algı oluşturuldu, onun için esnafın iş yerleri kapanıyor” dedi.

CHP Ekonomi Masası Heyeti Malatya’ya Geliyor

CHP Ekonomi Masası üyeleri Malatya’ya geliyor. 'CHP Ekonomi Otobüsü" adı verilen otobüsle Türkiye'yi gezen heyet 8 Nisan Perşembe günü Malatya’da ziyaretler gerçekleştirip sanayici, esnaf ve çiftçinin sorunlarını dinleyecek.