Şahin Haberleri

Şahin Haberleri

Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok’tan Önemli Açıklama

Yeni Malatyaspor As Başkanı Şahin Altunok, kulübün içerisinde bulunduğu mali krize ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatyalıların Gündemi Yine Malatya Oldu

Malatya’nın Önemli Değerleri Gönlü ve Kalbi Malatya için atan Malatyalıların Ağabeyi Şahin Doğan’ın işyerinde bir araya gelerek Deprem Sonrası Malatya’nın geleceği ele alındı.

Başkan Şahin” Memur Emekli Maaşları Düzeltilmeli”

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı ve Kamu-sen Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, yerel seçimler öncesinde memur emekli maaşlarının düzeltilmesini istedi.

Arapgir Hükümet Hizmet Binasının Yerinde Yapılması İsteği

Arapgir Kültür Derneği Tarafından Cumhurbaşkanlığı Yüksek Makamına, İçişleri Bakanlığı’na, Malatya Valiliğine, Arapgir Kaymakamlığına yazılı Dilekçe İle Başvuruda Bulunuldu.

“Macera Tutkunları, Bu Parka Akın Edecek”

Başkan Çınar, Yapımı Tamamlanan Şahintepesi Macera Parkını İnceledi

Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin’in Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarından Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin’in muhterem babası Lütfi Şahin vefat etti.

Malatyalı Muhtarlardan“AFAD İL Müdürüne Tepki”

Malatya Muhtarlar derneği Başkanı Şahin Demirci ve çok sayıda Muhtarlar bir araya gelerek Deklarasyon yayınlayarak ” AFAD Müdürü artık Malatya’nın sırtında bir kamburdur ” dediler

Seda ve Murat Uslu Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Şahin ve Sultan Uslu Ailesinin oğlu Murat Uslu ile Gazal ve Abdullah Alan Ailesinin Kızı Seda Alan Rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Malatyalı Bürokrat Mustafa Şahin İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü oldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Kayseri Tarım Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.

Malatya TSO’da“ Yerinde Dönüşüm” Toplantısı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde, MTSO Meclis Başkanı Hakan Er, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dönüşüm Alanları Daire Başkanı Ahmet Şahin’in katılımıyla ‘Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’ düzenlendi.

Kayseri Tarımı Emin Ellerde“ Erciyes'in Eteğinde Marul Yetiştiriciliği”

Türkiye’nin örnek tarım projelerini uygulamasıyla ön plana çıkan Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürlüğü TAKEP kapsamında "Erciyes'in Eteğinde Bügem'le Yeni Bir Nefes Marul Yetiştiriciliği" projesi ile dağıtımını yaptığı Iceberg Marulun (göbek marul) dikimine başlandığını duyurdu.

Vali Şahin Malatya’ya Veda Etti

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Antalya’ya atanan Vali Hulusi Şahin’e, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından veda programı düzenlendi.

Malatya'nın Yeni Valisi Ersin Yazıcı Oldu

Uzun süredir merakla beklenen mülki amirler kararnamesi bugün ki Resmi Gazete de yayımlandı. İlgili kararnameye göre Antalya Valisi Ersin Yazıcı Malatya Valisi olarak atanırken, Malatya Valisi Hulusi Şahin’de Antalya Valisi olarak atandı.

Malatya Elazığ Kardeşliği Daha’da Pekişti

İki Kardeş şehrin belediye başkanları Selahattin Gürkan ve Şahin Şerifoğulları Elazığ Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte el ele birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Muhtarlar Başkanı Demirci’den Bakan Madak’a Teşekkür

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, ilk defa Bir Bakan Yardımcının kendilerini ziyarete geldiğini belirterek “yanımıza ilk gelen bakan yardımcımız Sayın Sevim Sayım Madak bakanımıza çok teşekkür ederiz, bundan sonrası içinde diğer bakanlarımıza örnek olmasını temenni ederiz.” dedi

Yazıhan OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi

Malatya Yazıhan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Malatya Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında Yazıhan Kaymakamlığı Şehit P. Onb. Eyüp Hacıoğlu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yıkım ve Enkaz Kaldıran Şirketler Uyarıldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin Yıkım ve Enkaz kaldırması yapan firma yetkilileri ile toplantı yaparak gereken uyarılardı bulundu.

Arapgir Kültür Derneği Mahkemeye Başvurdu

Arapgir Kültür Derneği Arapgirin En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yeni Açıklama yaparak Mahkeme sürecini başlattıklarını duyurdu.

Başkan Akşahin” Arapgir’de Tarihi Yok Etmeyin”

Arapgir Kültür Derneği Başkanı Turgay Akşahin” Arapgir’in En Eski Tarihi Değeri "Taşköprü" İle İlgili Yapılan Restorasyon Çalışması İçin uyarılarda bulunarak” Durdurun Bu Rezaleti” dedi.

Vali Şahin’den Battalgazi Devlet Hastanesine Bayram Ziyareti

Malatya Valisi Hulusi Şahin Kurban Bayramında Battalgazi Devlet Hastanesinde yatan hastaların, Hasta yakınlarının ve Hastane çalışanlarının bayramını kutladı.

Fırat’ın İncisi Rumkale’de Yaz Sezonu Açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ücretsiz Feribot turlarıyla Kültürel Gezilerle Tarihi Kalenin Geçmişi Günümüze Taşınıyor

Vali Şahin” Kuru Kayısı Rekoltesi 77 Bin 170 Ton Olarak Tespit Edilmiştir”

Malatyalıların merakla beklediği kayısı rekoltesi açıklandı. Açıklamayı Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptı.

Baro Başkanı Av. Demez’den Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, bu şart ve imkanlarla Malatya’da adalet hizmetlerinin yerine getirilmesinin çok zor olduğunu belirterek“ Bu durumda sadece de biz avukatlar ve vatandaşlar değil, hakimler, savcılar ve adliye personelleri de büyük bir sıkıntı içinde.” dedi.

Av. Dr. Güran Yahyaoğlu Anaokulu Törenle Açıldı

2021 yılında protokolü imzalanan ve 2022 yılında yapımına başlanan 6 derslik kapasiteye sahip Avukat Dr. Güran Yahyaoğlu Anaokulu açılış töreni yapıldı.

Belediyeden Lezzet Kursu

Sosyal Tesislerinde ve Gençlik Merkezlerinde her yaştan vatandaş için çeşitli imkânlar sunan Şahinbey Belediyesi, Dumlupınar Sosyal Tesisleri'nde açtığı pastacılık kursu ile kadınlara yönelik yeni imkanlar sunuyor.

Ankara Valisi Şahin, “Malatya’mız Daima Güzel Günleri Yaşasın”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan“ Malatya’yı Eski Günlerine Getireceğiz”

İl Müdürü Şahin: Bugün Ülkem İle Bir Kez Daha Gurur Duydum

Türkiye’nin Gururu TOGG Görücüye çıkarken Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin ” Bugün Ülkem İle Bir Kez Daha Gurur Duydum” dedi.

İş İnsanı Karaaslan’ın İlçe Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin Karaaslan’ın ziyaretleri sürüyor. Karaaslan; Arguvan, Battalgazi, Hekimhan, Kuluncak, Darende ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.